SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28439)

mavii 31.01.2010 16:11

Cevap: Maçı Değerlendirelim

yenilirsin ama böyle değil averaj takımı olduk resmen ayrıca trabzonla aramızdaki puan farkı 16ya çıktı nasıl kapanacak bu fark:mad:

58svsvs58 31.01.2010 16:12

BÜLENT UYGUNUN BİR TAKTİĞİ VARDI. ATAMAZSAM ATTIRMAM. GOLÜ YEMEM ATACAĞIM BİR GOLLEDE GALİP OLURUM. BU PLAN TUTUYORDU. ŞİMDİ DELİ DANA GİBİ TAKIM. KENDİNİ BARCELONA GİBİ SANIYOR. 4 YESEMDE 5 ATARIM SANIYOR. GOL POZİSYONU BİLE BULAMIYOR. AMA RAKİBİN ATAKLARI YERİNDE MÜDAHALELERLE KESİLMİYOR. BİRDEN CEZA SAHAMIZA GİRİLİYOR VE GOL. O KADAR BASİT GOLLERKİ. ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ATIYORLAR. BURSA MAÇINDA SERCAN DEĞİL SIRADAN BİR FUTBOLCU BİLE ŞÖHRET OLURDU...

bugra5858 31.01.2010 16:13

Maçın En Kötüsü: Elrio Van Heerden-Abdurrahman Dereli-Murat Sözgelmez-Aubey
Maçta Göze Çarpanlar: Savunmamızın Yaptığı Muhteşem Hatalar Aubey Stoperse Ben Nestayım Böyle Bişey Varmı Ya Rezil Kepaze Ettiler Bizi:mad:
Mağlubiyetin Nedeni: Bitmek Tükenmek Bilmeyen Saçma Sapan Hatalar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Mehmet Yıldız 2 Haftaya Eski Mehmet Olacak Ama Bu Defans Beni Kanser Edecek Allah Sonumuzu Hayır Etsin

zaral 31.01.2010 16:16

yapılacak yorum yazılacak bişey kalmadı artık biz bu maçtan 5 farkla biz galip gelmeyi beklemiyoduk ama böylede olmamalıydı bu işin sorumluları her kimse başkanımız bişekilde cezasını vermesi lazım yoksa gidişat o kadar kötü ki dilim bile varmıyor biz her zaman her şekilde gönül vermişiz bu kulube her zaman her yerde her şekilde her ligde destekleriz ama böyle bir çöküşüde hak etmedik ve bunun bi sorumlusu ve bu sorumslununda katlanması gereken yaptırımları olmalı

ygd 31.01.2010 16:17

[B]1 haftada 3 maçta 12 gol yedikk..hoca hep hucuma dönük oynatmaya çalışıyo ama daha orta alanda baskıyı yiyip çöküyozz..defans evlere şenlik..ya hoca,bu sistemden vazgeçip daha kapalı bi defans anlayışını benimsicekk yada biz hocadan vazgeçicezzz...Yönetiminn acilen radikal bi karar almasını bekliyorummmmm....mehmet yıldızında dönüşüyle beraberr hikmet karaman vs..tipinde bi hocaylaa biz lige tutunuruzz ama macera arayann sevgili hocamız iyi niyetli olsada bizii felakete götürüyoo arkadaşlar...Derhalll birr mecnunsilinnn yada daha haddini bilen,süper liği tanıyan tabiri caiz ise kaşarlanmış hoca olmalııı...sonumuz iyi değillll!!![/B]

sivaslibozo 31.01.2010 16:18

S.a
[COLOR="Red"]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR]
Hayrettin, Van heerden, Abdürrahman
[COLOR="Red"]Mağlubiyetin Nedeni ?[/COLOR]
Valla maca bakdim, Bugün sahada tek bi takim vardi . Ilk yari neysede ikinci yari sirf FB oynadi. Takim RUHU diye hicbirsey yok.
Kac haftadir Positiv düsün diye kendimi veya arkadaslaru uyutuyorum, artik bu isin sonu nerye varir bilmiyorum ama Baskan masaya yumrugunu Vurmali...gereken yapilsin...Paff takim ciksin sahaya , en azindan Kaybetmemiz bu kadar koymaz.
40 yilin basi bi pazar zar zor is yerinden izin aliyoruz, oda Mahvoldu....

Vesselam

calipso 31.01.2010 16:18

ilk yarı iyiydik, 2. yarı niye açıldık bu kadar !!! karşıızdaki takım fenerbahçe, 10 tane golmü yememeiz gerekiyor haddini bilerek oynanamamız lazımdı, klübeden gelip oyunu değiştirecek kimse yok, erman ilk 18 de olmalıydı, sivası istemeyen çeksin gitsin defolsun

sivaslibozo 31.01.2010 16:18

S.a
[COLOR="Red"]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR]
Hayrettin, Van heerden, Abdürrahman
[COLOR="Red"]Mağlubiyetin Nedeni ?[/COLOR]
Valla maca bakdim, Bugün sahada tek bi takim vardi . Ilk yari neysede ikinci yari sirf FB oynadi. Takim RUHU diye hicbirsey yok.
Kac haftadir Positiv düsün diye kendimi veya arkadaslaru uyutuyorum, artik bu isin sonu nerye varir bilmiyorum ama Baskan masaya yumrugunu Vurmali...gereken yapilsin...Paff takim ciksin sahaya , en azindan Kaybetmemiz bu kadar koymaz.
40 yilin basi bi pazar zar zor is yerinden izin aliyoruz, oda Mahvoldu....

Vesselam

GooKaNN 31.01.2010 16:19

Defansı kötü yapan sistem dir. yediğimiz son 12 gole bir bakın isterseniz defans çizgisi orta alana yakın. rakip bizim kaleye doğru koşuyor bizim defans ta bizim kaleye doğru koşuyor. böyle bir sistem de defans yapmak mümkün mü ? 5 de yersin 10 da.

58svsvs58 31.01.2010 16:19

ARKADAŞ SEN ÇANTANI TOPLA. GERİ AFRİKAYAMI GİDERSİN. Ç.NEMİ GİDERSİN.. SENDEN BİR HALT OLMAZ. FUTBOLDA 3 NETİCE VARDIR. GALİBİYET MAĞLUBİYET YADA BERABERLİK SEN HEZİMETİDE EKLEDİN BİZİM LİGE VE SİVASSPORA. YAV BERABERLİKTE 1 PUAN EDİYOR. NİYE PUAN ALMAMAK İÇİN TAKIMI BU KADAR KÖTÜ YÖNETİYONKİ. GOL YEMEMEK İÇİNDE ÇABA HARCAMAK LAZIM DEĞİLMİ. HER GELİŞLERİ GOL YAV...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:32.