![]() |
Cevap: Ligin En Pahalı 6.Takımı Sivasspor
aldıkları adamlara bak en ucuz ve en beceriksiz
|
NE FAYDASI VARKİ PAHALI TAKIM OLMANIN YILDIZN VARMI YOOOOK NE VAR BASİT VE DÜZ OYUNCULAR NE YAPARLAR KAZMALIK
|
arkadaslar biz 6 tincisiy para da lig de 16 eskisehir cok alta parada ama lig 9 uncu istanbul da öyle genclerbirligi de:mad::mad::mad:
|
[QUOTE=mucahitbaba58;605788][B]ben buna inanmiyorum !!!! transfermarkt dedigi gibi cikmiyor mesela sezer badur 800.bin€ gitti transfermarktta 1200.bin€ di yanlis hatirlamiyorsam [/B][/QUOTE]
transfermarkt zaten genelde yüksek belirliyor. yani gerçegi pek yansıtmıyor. Futbolcunun normal piyasa degerinde takımının kaçıncı sırada oldugu son performansları önemli ancak o site genel performansa göre deger biçiyor. Bazı arkadaslar gs nasıl fb den yukarda olur demiş. bu site kadro degerini belirliyor. Stad ya da tesisleri hesaba almıyor. Eee o zamanda gs ile fb arasında fark olması cok dogal. Elano Keita Arda Kewel Baros Servet fenerde kim var alex :) |
Transfermarkt gecen sezonki basaridan dolayi kadrodaki oyuncularin degerini yüksek gösteriyo, suan zaten bes para etmez kadromuz
|
Avrupa'nın önde gelen spor sitelerinden olan transfermarkt.de'nin haberine göre Süper Lig’in en pahalı takımı" unvanını sezon başından beri elinde bulunduran Sarı kırmızılılar, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile arasındaki farkı da iyice açtı. İşte hangi takımın ne kadar değeri olduğunu gösteren ve en pahalı 20 futbolcunun içinde bulunduğu Süper Lig'in değer tablosu...
]Galatasaray - 131.500.000 Euro ]Fenerbahçe - 112.950.000 Euro[*]Beşiktaş - 93.050.000 Euro[*]Trabzonspor - 59.950.000 Euro[*]Kayserispor - 36.975.000 Euro[*][B]Sivasspor [/B]- 35.450.000 Euro[*]Bursaspor - 34.400.000 Euro[*]Gaziantepspor - 25.550.000 Euro[*]Ankaragücü - 24.350.000 Euro[*]Gençlerbirliği - 23.450.000 Euro[*]Antalyaspor - 23.250.000 Euro[*]İstanbul BB - 23.250.000 Euro[*]Eskişehirspor - 23.050.000 Euro[*]Denizlispor - 19.650.000 Euro[*]Manisaspor - 17.900.000 Euro[*]Kasımpaşa - 16.200.000 Euro[*]Diyarbakırspor - 10.500.000 Euro Bu durumda ligin 6. sirasina yerlesmek neyi hallediyor su durumda olmamiz utanacak bir durumdur vede oldukda ne oldu 6.ci nerdeyiz ligde asagilarda yani düsme potasinda ayip kardesim bunu nerden buldunda cikardin yazik bu paralari bosa harcamislar hani iyi bir yerde olsalar gurur duyulur ama bununla insan utanir sadece sivassporu burdan bu duruma getirenlere kiniyorum lanet ediyorum baska bir söz bulamiyorum?????????????????? |
keşke her takım kalıtesı gıbı oynasaymss ..
|
bursadan bile pahali bir ekibiz ama kalite yok bu tipki orjinal bir urunun sahteden daha kotu olmasi gibidir
|
parada 6. puan durumunda 14. sıradayız bu işte bir dengesizlik var biraz yaklaşsak bari neyse diyecemde vaziyet perişan
|
ÇOK NET SÖYLÜYORUM BU SENE KALIRSAK ( ki inşallah kalıcaz) SENEYE ZİRVEYE OYNARIZ
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:34. |