![]() |
Cevap: Sivas`ın Yıldız`ı Konuşuyor
[B]keske hepside senin gibi olsa bizim sirtimiz yere gelirmiydi mehmetim [/B]
|
futbolda yenilgide galibiyette vardır.ancak sürekli olması ve fazla gol yenilerek olmasıdır üzücü olan.
|
Mehmet Abi Sana Ve Takıma Güveniyoruz Alın Denizli Maçını Haftalardır Pazartesi Gününe Güzel Başlayamıyorum:(
|
valla mehmet tek umut sensin takımı ancak sen toparlayacaksın göster abiliğini şunlara adam olsunlar bu takım düşmemeli sivas düşmanları sevinmemeli....
|
Mehmedim sen Sivasspora moral oldun dönüşünle bunu 3 puanla süsleyeceğinize eminim.. Hadi yiğidolar gösterin kendinizi...
|
MEHMET YILDIZ SİVASSPORUMUZUN BENCE LİGE KALMA YOLUNDAKİ EN BÜYÜK KOZU OLACAKTIR.
BUNUDA ZATEN FB MAÇINDA ATTIĞI GOL İLE GÖSTERDİ DENİZLİ MAÇINDADA BENCE EN AZ 2 TANE ATAR |
mecnun başkan konuştu olmadı hoca konuştu olmadı birde mehmet konuşşsun olacakmı denizliyi devirdik devirdik yoksa ucurumdan atmıs bulunuyoruz kendımızı
|
Mehmet Yıldız sen bizim bu seneki en iyi transferimizsin. Fener maçında golünden sonra secdeye varıp, 'Yarabbim sana hamdü senalar olsun' dediğinde biz de tribünde duygulandık. Ama ne kadar uğraşsak, senin aylardır çektiğin sıkıntıları anlayamayız. İyi ki varsın, bu maç ve sonrakiler için umudumuzsun. Allah bir daha sana sakatlık vermesin, dileğimiz.
|
senin varlıgın yeter inş. çok daha iyi yerlere gelecez
|
mehmet kardesim senin yurekliligine durustlugune sozunede guveniyoruz fakat futbol tek kisilik bir oyun degil sendeki ruhu baska kimsede goremiyoruz boyle olunca senin cabaninda yetersiz kalacagini dusunuyorum insallah sen hakli cikarsin ALLAH yardimcimiz olsun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22. |