![]() |
Cevap: Başkan inanıyor!
sadece baskan degıl tum turkıye ınanıyor dun yapılan ankette bu macı sıvasspor alır sonucu cıktı ınsallah ankettekı gıbı olur hersey ınsallah dıyaebakır ı yenerız ve bırz daha rahatlarız
[B]DOS KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] |
mecnun baskan sen bizim herseyimizsin ben de inaniyorum bu maci alacagmizi :D:D
|
iyi niyetli, adam gibi adam bir başkan...
sivassporumuzun en büyük şansı bu... |
Başkanım bizler de siz olmasanız güvenimizi çoktan kaybetmiştik zaten, sizin varlığınız bizim şüpheye düşmemizi engelliyor. İyi ki varsınız.
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;608477][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,takımında gözle görülür kıpırdanma olduğunu ve bunun Diyarbakır'da daha iyi görüleceğini söyledi. Çok önemli haftalara girildiğini ve az hata yapmak zorunda olduklarınıda belirten Otyakmaz " Özellikle yeni transferler her hafta biraz daha iyi futbol oynuyor. Diyarbakır'dan Sivasspor'un boş dönmeyeceğine inanıyorum. Galite gelirsekte kimse şaşırmasın"dedi. Başkan Mecnun Otyakmaz, yarınki maçın yayıncı kuruluş tarafından naklen yayınlanmamasınıda eleştirdi. Hürdoğan Gazetesi[/QUOTE işallahbaşkanım kıpırdanmayı diyarda görüyüz futbolcullardanda kamananda çöküş var |
[B]İNŞ BAŞKANIM EN AZ 1 PUAN İSTİYORUZ......[/B]
|
YANI OYLE BIR KONUSMUSKI BASKAN ARTIK GALIBIYETE KIMSENIN INANMADIGININ COK IYI BILINCINDE HAKLIDA CUNKU GUVEN VEREN BIR TAKIMIMIZ YOK MALESEF DIYARBAKIR OYNADIGI FUTBOLLA IYI YOLDA AMA BIZIM GALIP GELMEMIZ SART YOKSA HERSEY ORTADA DOSTUMUZUN OLMADIGIDA COK NET AYAGIMIZI YORGANIMIZA GORE UZATMALIYIZ VE BU MACTA GEREKEN TUM IMKANLARI KULLANMALIYIZ
|
[B][COLOR="Indigo"]biz başkanımızada hocamızada güveniyor ve seviyoruz
her zaman her şarttada yanlarındayız diyarbakırı sahasında manisayı sivasta yenecegiz inşallah[/COLOR][/B] |
Sivasspor için aslına bakarsanız çokta önemli olmayan Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarından sonra bu senenin bize olan faturasını çıkaracağını düşündüğüm kritik 3 maç vardı önümüzde… Bunlar Kagıt üstünde umudu olan ancak fiilen 2010-2011 sezonu Bank Asya 1. Lig takımı olan Denizlispor ve Sivasspor’un düşme potasında ki rakipleri Diyarbakırspor ve Manisaspor.. Şimdi bu kritik süreçte olan olayları ve federasyon seçimlerini üst üste koyalım. Denizlispor maçı 1. Olay hakem seçimi ; Öncelikle bu maç için Manisa bölgesi hakemi Yunus Yıldırım seçimi yapılırken federasyon ne düşündü neye göre böyle bir hakem atandı? İstanbul bölgesi veya Antalya bölgesi hakem tercih edilemez miydi? Manisasspor sıralamada hemen yakınımızda bulunmasa bile Sivasspor-Denizlispor maçına Denizli’ye komşu olan bir şehirden hakem ataması yapılması ne kadar etik bir davranış? Hadi diyelim biz kötü niyetliyiz. Hakemin sahada ki eyyamcı tutumları, olay çıkması için Denizlisporlu oyuncuları resmen teşvik etmesi , sonuç olarak Mehmet Yıldız’ın 2 maç ceza alması? Ve bu 2 haftalık cezanın Diyarbakırspor ve Manisaspor maçlarını kapsaması.. Aynı hareketten ceza alan Mehmet Topuz’un cezası 1 maça indirilirken Mehmet’in 2 maçla cezalandırılması.. Şimdi merak ediyorum kupadan elenmeseydik Mehmet’in cezası 2 maç mı olurdu yoksa 1 maç kupa maçında atlatılacağından 3 maça mı çıkarılacaktı? Yani amaç Manisaspor maçına kaptandan yoksun bırakılmamız mı? Gelelim 2. Mevzuya.. Önümüzdeki kritik 2 maçın federasyonun belirledigi maç günü ve saatine.. Diyarabakırspor-Sivasspor Cumartesi 14:00 Diger takımlar Manisasspor, Kasımpaşa , Ankaragücü Pazar maçı yapacak. Gelelim 22. Haftaya Sivasspor-Manisaspor Bu maçta Cumartesi 14:00 oynanacak. Rakiplerimiz Diyarbakırspor ,Kasımpaşa ve Ankaragücü yine Pazar maçları yapacaklar. Burdan anlatmak istedigimi daha iyi anlatıyım. Geçen sene Beşiktaşla şampiyonluk mücadelesi verirken kritik dönemde şampiyonun belirlenecegi dönemde Sivasspor maçlarını fikstürde hep Beşiktaş’tan önce yaptı. Yani Beşiktaş bizim maçın skoruna göre maçı riske ederek oynadı. Ya daha az risk alıp sağlam oynadı veya rakibi baskı altına alıp maçi erken koparmaya çalıştı. Sonuçta lobisi güçlü olan Beşiktaş şampiyon oldu.. Yayıncı kuruluş Diyarbakır maçını naklen vermiyor.Sebebi aslında çok açık.. Muhtemelen orda Denizli maçından çok çok daha kötü niyetli bir takıma karşı kötü bir atmosferde maç yapacağız. Düşme potasında ki rakiplerimizin lobisi bizden daha güçlü.. Diyarabakır’ı devlet politikası geregi, Manisaspor Ege bölgesinden 1. Lig takımı kalmayacağı gerekçesiyle (Mahmut Özgener İzmirli ve İzmir Manisa arası 36km), Kasımpaşa malum başbakanın kanatları altında biraz daha güvende, Ankaragücü askeriyenin takımı olduğu için düşürmemeye çalışacaklar. Bence Ankaragücü Türkiye’de küme düşmesi nerdeyse imkansız olan birkaç takımdan birisidir. Ben de diyorum ki pimi çekilmiş , formalite ligi olmuş bu ligde bu seneki kurban Sivasspor’dur. Bizim sesimizi artık duyuracak bi vekilimiz bile yok. Allah rahmet eylesin merhum Muhsin Başkan’dan sonra Sivas’lının sesini duyuracak bi vekilimiz yok. Abdüllatif Şener’in de iktidar partisinden ayrıldıktan sonra bir yaptırım gücü kalmamıştır. Allah sonumuzu hayır etsin. Bizim bi güvencemiz yok ancak biz bize yetersek seyirci olarak görevimizi yerine getirmeye devam edersek bu ligde kalabiliriz. Geçen yıldan kuyruk acısı olan da çok düşmanımız olduğundan bayağı zorlu süreçteyiz. Hep beraber takımımıza sahip çıkalım. Seyircisinden başka bu takıma sahip çıkan yok çünkü…
|
Başkanım yeni gelenlerde doğru bir kıpırdama iyiye gidiş var ama en süper 2 adamımızda yok neye yaradıki( mehmet ve sedat) bu takıma taaa başından beri 1 libero 1 santfor lazımdı alınamadı onun içindirki benim hala umudum yok İNŞALLAH güzel olur
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:17. |