![]() |
Cevap: TSL-Sivasspor-Manisaspor
Kolay maç değil,çok önemli bir maç .İyi oynayıp inşallah kazanan biz olacağız.Düşme hattındaki takımlarla yaptığımız 3 maçlık seriye manisa galibiyetini de ekleyince inşallah,daha sırtımız yere gelmez.Yiğidoların takımımıza bu önemli maçta gereken desteği vererek güzel bir galibiyet elde edeceğimizi temenni ediyorum
|
3 lü serinin son finalini oynayacagiz ilk 2 final istedigimiz gibi oldu insallah manisa macinida kazanacagiz.manisayi yenmekle birlikte baska seylerin hesabini yapacagiz küme düsme diye bir durum kalmayacak ve yukarilara dogru tirmanisa gececegiz.
|
hedefe kaldı 3 puan bu 3 kritik maçtan ez 7 puan hedefliyorduk ve 4 ünü aldık diyar beraberliğinden sonra manşsa maçının önemi 10 kat daha da arttıbu maçtan da mutlak 3 puan almalıyız alırsak çok iyi olacak denizli maçında olduğu gibi takımı yanlız bırakmayalım yiğidolar başka sivas başka sivasspor yok.....
|
Bu maçı alırız bi havaya girdi takım kendi seyircimiz önünde rahat yeneriz inşallah bi kaza olmazsa
|
Manisa maci kilit macimiz ilk yarida oynadigimiz macta bize yapilan tezavhuratlari unutmuyorum...bu maci iple cekiyorum
2-0 Kazaniriz Diyorum... |
[B]güzel bir maç olacak ama sonuç kaç kaç bitecek diye yorum yapmam ama galip geleceğiz..[/B]
|
BU MAÇI 100de100 KAZANIRIZ HATTA MANİSAYA FARK ATARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ERMAN SHOW YAPACAK BU MAÇTA İBRAHİM VE KAMANAN İLE
|
kazanmaktan baska bır dusunceyle sahaya cıkmamamız gereken bır karsılasma umarım hoca cıft forvet cıkar sahaya
|
ERSEN MARTIN 21 HAFTA KIME GOL ATMISTA BIZE GOL ATACAK ONLAR SANTFORSUZ OYNAYACAK BIR TANE KALASLARI VAR BIZ BU MACI RAHAT GECERIZ
|
manisa diri bir ekip hucumda ve defansda bizden daha iyiler.anacak syirci+akın+erman ve kendine gelen takımımız bizim avantajımız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |