![]() |
Cevap: Ve kaptan olaya el koydu!
işimiz çokkkk zorrrrrr antalya kayseri antep eskişehir beşiktaş maçları dışarda ankaragücü kasımpaşa g.birliği galatasaray içerde allahtan ankara düştü yoksa biz kesin düştüydük gerçi diyarbakır düşmezzse en buyuk aday biziz ne güzel zorda olsa bataktan çıkmıştık bu avantajı degerlendıremedık cok zor gunler bızlerı beklıyor
|
Bu sene düşmek için oynayan sadece sivas değil bir çok takım var sırasıyla Denizli, Diyarbakır. Manisa , Ankaragücü ve Kasımpaşa belki de bu sene düşmeyi kaldırırlar? sonuç ne olursa osun ben Sivassporluyum.
|
BU MAÇIN KASEDİNİ MUTLAKA İZLESİNLER SAYIN FUTBOLCULAR!!!
SAHADA RUHSUZ SÖNÜK VE LAKAYT OYUNLARINI GÖRSÜNLER!! HOCADA İZLESİN ÇILDIRTAN EZİK FUTBOL ANLAYIŞINI!! UNUTTUYSANIZ HATIRLATALIM GOL ATACAKSINIZ KARŞI KALEYE BEYLER :) PAF TAKIM BİLE DAHA ÇOK MÜCEDELE EDER ,POZİSYON ÜRETİRDİ YA!:mad: HOCA SÜREKLİ ÖVDÜĞÜ PASLI OFANSİF TAKIM OYUNU YERİNE ,ŞİŞİRME TOP OYNAMAKTAN BAŞKA BİŞEY YAPMAYAN Bİ TAKIM İCAD ETTİ SAĞOLSUN!!:confused: NERDE TECRÜBE NERDE OYUNU OKUMA NERDE FUTBOLCUYU KONSANTRE ETME?? GÖREN VARMI?? |
Kaptanın maç sonrası soyunma odasına giderek arkadaşları ile durum değerlednirmesi hoş bir davranış ancak neden yönetimden biri böyle bir davranış içine girmiyor, neden?nedenler o kadar çok ki, cevabı da vardır muhakkak.ancak görünen köy kılavuz istemezmiş, yönetim sanırım takımın küme düşmesini kabullenmiş.Hoca bile maç sonrası soyunma odasına gitmediğine göre, bu oyuncular hocayı epeyce üzmüş.umarım radikal önlemler alınır.dişe diş oynayacak hırsı ile mücadele edecek bir motiavsyon gerek bu takıma.bakınız dün ki E.Şehir ne yaptı G.S. ye.isteyince oluyormuş demi.yeterki istek ve hırs olsun, gerisi gelir.bizim takımda bu yok.
|
bari hocanın yerinede geç mehmet yıldız hocanın yapacağı şeyler bunlar ama yapamıyor işte istifa etmesi için bir sebep
|
Ligin basindan beri bolca konustunuz durdunuz ama sahada hic bir varlik göstermediniz ki bundan sonra olsun ümudum yok. guvencim hic yok artik.
|
bu hokusmayi sayin baskanin yapmasini cok isterdim.ama olsun bu bir baslangic.umarim hoca ve baskan daha sert ve radikal kararlar alirlar.biz her haliyle sivassporun yanindayiz
|
[COLOR="DarkSlateGray"][B][I]Mehmet bu takımda güvendiğim sen,Erman ve Akın.Bu takımda sadece bu 3'lü oynuyor.Diğerleri yatıyor.[/I][/B][/COLOR]
|
Bu Denizli ligde kalır..Sivasspor bu akılla giderse ligden düşer..Demedi demeyin.Bu hafta Antalya bizi rahat ve farklı yener...Ben artık bu takımdan ümidi kestim.Hoca bile kesmiş baksana..Çocukların yanına bile gitmiyor.Şapkayı önüne koy düşün hoca.Geldin geleli 1 maç doğru dürüst futbol aynanmazmı yaa.Demekki eksiklik sende.Taktik yok,azim yok,oyun hiç yok.
Seneye bari takımı bozmayında Bank Asyadan çıkmamız kolay olsun.. |
MEHMET KAPTAN SENİN SUÇUN YOK GARDAŞ.EĞER SENİN KIRSIN 3-5 TANE FUTBOLCUDA OLSA,FORMA AŞKINI VE SİVASSPOR SEVGİSİNİ BİLEN 3-5 ADAM OLSA BU TAKIN ÇOOKKK RAHAT KÜMEDE KALIRDI..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:29. |