![]() |
Cevap: !!!!işte yeni hocanın ismi ??
keramet hoca da değil geleninde başarı sağlayacağına inanmıyorum oyuncularda istek ruh kalmamış gelen ne yapsın giden ne yapsın....umarım ben yanılırımda kalırız şu ligde!
|
gelen gideni aratır diceme giden geleni aratır diyorum.
kafam allah bullak valla ne deidğimi de bilmiyorum. türkiyede hesap ilk önce hocalara kesiliyor. bunun bir örneği daha yaşanıyor. kimse yönetime veya kadronun durumuna bakmıyor. |
futbolcular formanın hakkını versinler kümede kalırız
|
taş gibi takımı yalama ettiler ya edenler Allah'ından bulsunlar emi.
|
[QUOTE=yukarıyıldızlı;619840]keramet hoca da değil geleninde başarı sağlayacağına inanmıyorum oyuncularda istek ruh kalmamış gelen ne yapsın giden ne yapsın....umarım ben yanılırımda kalırız şu ligde![/QUOTE]
Haklısın Bende Onu demeye Çalışıyorum Radikal Önlemler almadıktan sonra Dünyanın en iyi hocasını getir bu ruhla oynadıktan sonra Hoca Gitti tamama hataları vardı Futbolcular masummu |
doğrumu değilmi bilmem ama şu durumda yapılabilecek başka birşey yok kendisine güvenmem ama seçenekler arasında en doğrusuda hikmet hoca kötünün iyisi
|
dogru bir karar bizi bu batakliktan ancak hikmet hoca kurtarabilir
|
Hikmet karamanın ankaragücüyle mahkemesi sürüyor , 1.2 milyon tl lik tazminatı var .Eğer takım çalıştırırsa ankaragücü tazminattan kurtulur .yani yönetiminancak 1.2 milyon tl den daha fazla vermesi lazım ki gelsin .Adam çaloşmadan 1.2 milyon alacak , niye aynı para riske girsin ki.
|
[B]Hikmet karaman ıyı bır secım oldu bızım ıcın [/B]
|
dogru ise inşallah hayırlı olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:24. |