![]() |
Cevap: Ürgüp, Avrupa Sivasspor'u ziyaret etti
Sayin ürgüp basarilar dileriz. Fakat kente ve esnafimiza faydasi olan güzide kulübümüzü unutma. Hep ilgilenin
|
başkanım öyle kuru kuruya ziyaretle olmuyor sivasspora ne verdiniz acaba .bu sivaspor düşerse sivas çok şey kaybedecek .ilk önce uçak seferleri kalkar onu bilesin bu sivasın sayibi sizlersiniz ne yapıp yapın takıma sayip çıkın bir mecnun başkana bıraktınız kaymagını başkaları yiyor.saten esnafımız duyarsız ne zaman elden gider degerler o zaman vay yandıma düşerler.iş işten geçmeden sayip çıkalım .diyarbakır o kadar yapılan olaylardan sonra bile takımını yanlız bırakmıyorlar.saygılar.
|
[QUOTE=bortecine;622425]Sayın başkan birazda sivassporla ilgilense fena olmayacak. Sivasın bir çok sorunu var onlarla biraz ilgilenirse bizler daha çok sevineceğiz.[/QUOTE]
Yazım ilk cümlesini kim editledi? |
Sayın başkan birazda sivassporla ilgilense fena olmayacak. Sivasın bir çok sorunu var onlarla biraz ilgilenirse bizler daha çok sevineceğiz.
|
[B]Baskanimiz Dagan Ürgüp`ün yurt disi seyahatlari Sivas`imizin icin önemli oldugunu düsünüyorum, yurt disindaki is adamlari, dernekleri vs ile görüsüp Sivas`imiza yatirim icin görüsmeler yapilmali. Hem Sehrimizi tanitip hemde Hemserilerimizle tanismasi güzel olmus. Dileriz Baskanimiz Sivas`imiz icin hayirli isler yapar.
ASIB Baskani sayin Rüstü Elmas ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ve Sivas`imizi yurt disinda en iyi sekilde temsil ettikleri icin cok tesekkür ederim[/B] |
Birlik ve beraberliğimizi göstermesi açısından güzel bir davranış teşekkürler
|
BEN BİR B B P Lİ OLARAK GURUR DUY YORUM ADAM GİBİ ADAM DOGAN ABİ
|
çok anlamlı bir zıyaret ve herkes bilsin ki sivassss heryerdee
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |