![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın Yıldızı Kimdi : Mehmet Yıldız, Mücadele ediyor boğuşuyor parçalanıyor parçalıyor Ama Yasin emeklerini zay ediyor. Abdurrahman Dereli, Taçları atması bindirmeleri çok iyi, biraz kademelerde noksan oda maçın skorunda eridi gitti. Ama Yasin emeklerini çaldı. Sedat Bayrak, yavaş yavaş eski hüviyetine kavuşuyor, çok itiraz etmiyor çalışıyor mücadele ediyor aferin ona. Fakat Yasin emeklerini çaldı. Süleyman Keita, topu ayağında tutarken zorlanıyor oyuna sokamıyor ama müthiş savaşıyor. Üst seviyede hırslı mücadele etti ama Yasin emeklerini çaldı. Cihan, Güzel bir gol attı güzel paslar attı ama biraz yavaş kaldı Yasinde onun emeklerini çaldı.
Maçın en kötüsü kimdi : Yasin Çakmak, ben ona başka birşey söylemiyorum. 2. golde adamını kaçırdı lambur lumbur savruk oynadı. Pas hataları aşırı düzeye oldu. Çok kötüydük 2 puanımızı yedi. Maçta göze çarpanlar : Hırs mücadele ve Eski Yiğido... Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok iyiyiz bu hafta galip gelip bu işi bitireceğiz. Kamanan çok fazla oynamalı. Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Özellikle sarı kartlık oyunculara müdahelesi çok iyiydi. Kamanan ve Erman değişikliği tam yerinde idi. Faruk ise mecburiyetten oyuna girdi. Çok iyiydin hocam ama artık Bakkal değil marketler zinciri olması lazım. :) |
bravo yiğidolar tebrikler maç güzeldi sanki eski sivasspor geri gelmişti
|
tahminim doğru çıktı ve beraberlik aldık Kamanan girince gol atcak diyodum attı çok mutluyum valla:) İnönü yiğido gördü yine gelenek bozulmaz bizi yenemezsiniz hiç bir zaman :rolleyes:
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]bjkli taraftar gene kazma kurek ile federasyona yurume karari almis:D:D:D[/B][/FONT][/COLOR]
|
maçı seyrettim hocamız yerinde değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu hepsini tebrik ediyorum son 3 MAÇ 1 MAÇ ALSAK KURTARIRIZ HERALDE NEDERSİNİZ YİĞİDOLAR
|
son zamanların en sevindirici sonucu hakemler rezildi Sivasspor mücadelesi ile maçı kurtardı bence bu maçta defansta sedat bocaladı ama netice güzel inşallah daha iyi olacak:)
|
önümüzdeki yılı konuşalım şampiyonluk nasıl gelir başlığı açılsın artık:D:D
|
[B] ii oynadık son vuruşlarda bıraz daha başarışı olsak bu macı alırdık ama bır puanda idare eder[/B]
|
[B]Maçın Yıldızı Kimdi : maçın yıldızı diyebileceğim kimse yoktu.
Maçın en kötüsü kimdi : hakemler Maçta göze çarpanlar : yasin her zaman saatli bomba. dengesiz hareketleri var. bobonun pozisyonuda hiç yoktan penaltı olacaktı. futbol zekasına sahip olmayan bir futbolcu. bunun haricinde mehmet yıldız biraz daha ayaklarına hakim olsa galip gelebilirdik. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Zor bir deplasmandan alınan önemli bir puan . Bu puan ligde kalmamızı sağlayacak diye düşünüyorum. Çünkü diyarbakırla eşit puanda olursa ikili averajda onlar önde. Ayrıca son dakikalarda gol atabilmemiz ve takımın demoralize olmaması çok önemli . Son dakikada olsa skoru lehlerine çevirebilecekleri yönünde ümit veriyorlar. Bakkal'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Geçen maçlarda daha etkili oyuna müdahale etmişti bu maçta Kamanan'ı ikinci yarı veya 65-70 civarı alabilirdi. Ama yinede bu değişiklik oyunun kaderini de değiştirdi. Hocamız da takıma ve seyirciye güven veriyor Hocamızı ve takımızı tebrik ediyorum [/B] |
[QUOTE=bekçi;626821]maçı seyrettim hocamız yerinde değişikliklerle oyuna ağırlığını koydu hepsini tebrik ediyorum son 3 MAÇ 1 MAÇ ALSAK KURTARIRIZ HERALDE NEDERSİNİZ YİĞİDOLAR[/QUOTE]
dogru bekcı.3 mactan bırını alırsak ve haftaya dıyar yenılırse bjkye kı buyuk ıhtımal ıste o zaman fark 7 puan olur kalan ıkı macta dıyar kurtaramaz.cok guzel oldu bu bır puan. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:41. |