SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaptan Bir Puan Bizi Rahatlattı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29120)

carizma0658 24.04.2010 22:03

Cevap: Kaptan Bir Puan Bizi Rahatlattı

bu iş inşallah haftaya biecek ve derın bir nefes alırız yolumuz acık olsun

ercan58.a 24.04.2010 22:30

[B][COLOR="Blue"]mehmet başta hoca ve sana sonra tüm takıma teşekkürler bjk elimizden zor kurtuldu

bir penaltımızı vermediler-sedata atılan dirsekte kırmızı kart vermediler
mehmetin gol pozisyonunu faul diye durdurdular
kısacası 1 puanı beşiktaşa hakemler hediye ettiler haram olsun[/COLOR][/B]

Metal Gear 24.04.2010 22:37

Takımın bugün en kötüsüydü........

yukarıyıldızlı 24.04.2010 22:46

haftaya kasımpaşayı yendik mi ligde kaldık demektir tabi diyar beşiktaşa kaybederse....manisa kalmayı garantiledei denizli düşmeyi....haftayı 4 eylül de boş yer olmamalı yenelim şu paşayı da rahatlayalım artık....

burak_baykal 24.04.2010 23:02

[COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="DarkRed"][B]evet kaptan bir puan bile olsa bize yaradı inşallah bu önümüzdeki kasımpaşa maçına bakarak serimizi sürdürmek istiyoruz.[/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Kasim58 25.04.2010 00:16

Bana göre ligde kalmamiz garanti ve bu taki diyarbakir sporun ibb macinda tatil olan macta hükmen malup olmasi gerekirken siyasi nedenlere boyun egen federasyon kalan haftalarda d bakiri bir sekilde düsürecegi belliydi ve öylede oluyor.Bana göre d bakir bizden daha iyi futbol oynuyor!Aldimiz sonuclardanda belli oldugu gibi bizler sagolsun mesut hoca geldiginden buyana biraz canlandik,inanin su son haftalara muhsin hoca ile devam etseydik denizlinin yerinde suan biz olurduk diye düsünüyorum neyseki ligde kaldik sükür insallah yönetim bu seneden bir ders alir seneye ipleri saglam tuar ve birdaha böyle takimi dagitip iti köpegi,dostu düsmani bize güldürmez.

Harbi Selim 25.04.2010 09:00

Bu ligden Trabzondan Kayseriden Antepten ve Diyardan hesap sormadan gitmeyiz. Gerçi Diyar hadi gülüm nanay oldu.

Salim58 25.04.2010 10:00

[B]Birer birer işi götürüyoruz, bu hafta birde üç puan alırsak artık kimse tutamaz bizi[/B]

bozkurt187 25.04.2010 10:07

Puanlari birer birer alarak ilerliyoruz ama haftaya 3 puan bekliyorum :D

B.Demirci 25.04.2010 11:02

Kaptana katılıyorum. Haftaya bizim galibiyetimiz diyarın malubiyeti durumunda düşen 3. takımda belli olacak. Puan farkı 7, kalan maç 2 olacak. İnşallah taraftarın desteği takımın bu üst düzey oyunu ile önümüzdeki haftadan sonra 2 formalite maç yapacağız.. Tebriklar Yiğido..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:32.