![]() |
Cevap: Geçmiş Olsun V1CTORY
[B]geçmiş olsun .......................[/B]
|
Victory nikli arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz.....
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Geçmiş olsun.Allah şifalar versin. [/B][/FONT][/COLOR]
|
Çok üzüldüm. Reisler üzmez üzmez.
SEVİYORUZ DELİ GİBİ.... |
[B]Öncelikle Konuyu Açan Onur Kardeşime Teşekkür Ediyorum...
Daha Sonra İyi Dileklerini İleten Tüm Arkadaşalarıma Sonsuz Teşekkürler... Ülkemizde Trafik Kurallarının Ne Denli Hiçe Sayıldıgını Acı Bir Örnekle Yaşamımızla Ödeyecektik...Karşı Şeritten Gelen Ağır Vasıta Aracın Şöförünün Uyuması Sonucu Şerit İhlali Yapıp Canımıza Kastedebiliyor :) Allah'a Şükür Ufak Tefek Hasarla Atlattık.. Önce %70 Hasarlı Araç İçinden Sağlam Çıkmamızı Nasip Eden Allah'a Şükürler Olsun...Sonra Siz Değerli Dostlara Sonsuz Teşekkürler.... Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır.Benimkini Kurtardı :) Trafik Kurallarına Uyalım :rolleyes: (Onur Ben Utanmasam C.tesi İnonuye Gidecektimde , İşte Gidemedik...Paşa Maçında Tribüne Çıkarız NASIPSE :) :)[/B] |
geçmiş olsun kardeş acil şifalar dilerim
|
[B]Çok geçmiş olsun victory en yakın zamanda aramıza tekrar bekliyoruz[/B]
|
[QUOTE=V1CT0RY;627083][B]Öncelikle Konuyu Açan Onur Kardeşime Teşekkür Ediyorum...
Daha Sonra İyi Dileklerini İleten Tüm Arkadaşalarıma Sonsuz Teşekkürler... Ülkemizde Trafik Kurallarının Ne Denli Hiçe Sayıldıgını Acı Bir Örnekle Yaşamımızla Ödeyecektik...Karşı Şeritten Gelen Ağır Vasıta Aracın Şöförünün Uyuması Sonucu Şerit İhlali Yapıp Canımıza Kastedebiliyor :) Allah'a Şükür Ufak Tefek Hasarla Atlattık.. Önce %70 Hasarlı Araç İçinden Sağlam Çıkmamızı Nasip Eden Allah'a Şükürler Olsun...Sonra Siz Değerli Dostlara Sonsuz Teşekkürler.... Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır.Benimkini Kurtardı :) Trafik Kurallarına Uyalım :rolleyes: (Onur Ben Utanmasam C.tesi İnonuye Gidecektimde , İşte Gidemedik...Paşa Maçında Tribüne Çıkarız NASIPSE :) :)[/B][/QUOTE] Alırım anahtarını reis. :) Tekrar geçmiş olsun. |
geçmiş olsun babacan,ALLAH'TAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM....
|
geçmiş olsun .........................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:20. |