SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Düğüne davet! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29145)

şarkışla 58 28.04.2010 21:48

Cevap: Düğüne davet!

Tek yol galibiyet başka yol yok zaten

kanımaksa58 29.04.2010 00:32

[B]ya Allah aşkına dolsun şu stad ve inlesin arkadaşlar bu maçı alıp diyara güle güle diyeceğizz[/B]

kadirakin58 29.04.2010 01:51

şöyle bir okuyucu yorumu okudum bugün milliyetin web sayfasında:

"Bülent Uygun aslında Sivas Spor'da kendisine ait bir futbol sistemi kurmamıştır. Kendisinden önceki teknik adam olan WERNER LORANT'ın Mehmet YILDIZ'a atılan uzun paslar neticesinde koyu defans anlayışıyla ortaya koyulan oyun sistemine devam etmiştir. Werner Lorant'ın sistemini oynatmıştır ve Sivas Spor başarılı olmuştur. Mehmet Yıldız sakatlanıp kadro dışı kalınca da alternatif bir sistem üretememiş ve istifa etmiştir. Oysa ki başarılı bir hoca olsaydı yeni bir oyun sistemi üretip devam eder"

Valla sanırım doğru söylüyor, hiç bu açıdan düşünmemiştim açıkçası. Mesut Hoca'mız ama yaptığı hamleler ve motive arttırıcı açıklamalarıyla hakikaten hoca olduğunu gösteriyor. İnşallah gelecek sene çok başarılı olacağız Mesut Hoca ile. Bu arada Bülent Uygun da Ankaraspor'la anlaşmak üzereymiş, kendilerine geçmiş olsun diyorum.

Örükcülü 29.04.2010 06:41

Hocam merak etme hepimiz oradayız, biz görevimizi yapacağız, yeterki siz ve futbolcularımız yapsınlar görevlerini. Bu maçı alalım son 2 haftaya güle oynaya girelim.

Ne garip tecellidir ki, geçen sene bu zamanlar başka bir heyecean yaşarken, bu sene daha başka bir heyecan yaşıyoruz. Ne büyüksün sen SİVASSPOR'um? Hep gündemde kalmayı başarıyorsun.

Bekle bizi hocam, maçtayız...

,

Salim58 29.04.2010 07:11

[B]Bu hafta Sivasta olmak vardı, o coşkuyu görüp yaşamak vardı, ah gurbet ahhhhhh...[/B]

umut585sivas 29.04.2010 08:50

helal be hocam biz sivaslılar her seyin en güzeline layıgız sivas sene ikinci bir dönemini yasayacaktır insallah bir daha düşme korkusu yasamayız

zaralı19 29.04.2010 10:22

inşallah bu maçı alacağız keşke bende sivasta olsaydımda gelseydim kısmet

58isML58 29.04.2010 11:01

Hocam en cok gelmek istedigim maclardan birisi Kasimpasa maci ama lanet olsung bu gurbet ki gelemiyecem :mad: Keske bir yolu olsaydi maci ligtv de wermiyor:confused:
Ama diyar -bjk macina bakacam hemde hic dusunsem bile aklima gelmeyen birseye yaparak bjk yi tutarak bakacam:D

sarsılmaz 29.04.2010 11:34

Kötü düşüncelerin son bulduğu, gelecek sezonun hesaplarının yapılmaya başlandığı vakit Pazar günü maç bitimi olsun.
Herkes gerçek SİVASSPOR un Sivaslının ne olduğunu O gün stadyumda görüp tescil etmeli.
Destek için Tüm Sivaslılar stadyuma

özyiğido 29.04.2010 13:34

YAZIYI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU TEŞEKKÜRLER MESUT BAKKAL....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:05.