![]() |
Cevap: VAR MISINIZ???
[B]Bu hafta doldurun stadı alın bi üç puan ,haftaya bizde Ankaradan Eskişehire bir çıkarma yapalım..............[/B]
|
[QUOTE=Harbi Selim;627553]Yıllardır Yeniçeriler grubunun dile getirdiği en sonunda anlıyoruz. Ne yazıkki tribün cahili olduğumuz için ve tribün öncesi çalışmaları yapamadığımız için hep geri kaldıK.
HER OLUŞUMUMUZ ADAM GİBİ ARABASINI VE KENDİSİNİ SÜSLESİN. aYRICA STAD GİRİŞİNDE ÖYLE BİR KARŞILANSINKİ TAKIM GİRMEDEN 3 PUAN GARANTİ OLSUN.[/QUOTE] [B]bak ali selim kardeş biz YİĞİDO GENÇLİK olarak sezon başında Evimizde Oynanan Gaziantep Maçında Takımımızı KONVOY DÜZENLEYEREK STADA KADAR EŞLİK ETMİŞTİK ve oraya kimler geldi biz bunu çook iyi biliyoruz bu maçtada 3 golle 3 puanı biz almıştık.... BEN ÖYLE BİŞİ HATIRLAMIYORUM DİYOSANDA YİĞİDO GENÇLİK BÖLÜMÜNÜN 4.SAYFASINA GİRMEM YETERLİ... İYİYKEN HERKES VARDI KÖTÜYKEN SADECE YİĞİDO GENÇLİK....[/B] |
[QUOTE=Harbi Selim;627554]Yeniçeriler grubu bir kitaptır. Bence iyi takip ediniz. Haa herkesin çağrısınada ayak uydurun. Çünkü destek aynı yere.[/QUOTE]
eyvallah kardeşim tribün kültürü biziml başladı bizimle bitti gene başlıyacaz kasımpaşa maçında taraftar nedir herkese gösterecez rahat ol KAP MEŞALENİ YANSIN HER YER ALEMDE KRAL YENİÇERİLER |
[QUOTE=|YigidoGenclik|;627603][B]bak ali selim kardeş biz YİĞİDO GENÇLİK olarak sezon başında Evimizde Oynanan Gaziantep Maçında Takımımızı KONVOY DÜZENLEYEREK STADA KADAR EŞLİK ETMİŞTİK ve oraya kimler geldi biz bunu çook iyi biliyoruz bu maçtada 3 golle 3 puanı biz almıştık....
BEN ÖYLE BİŞİ HATIRLAMIYORUM DİYOSANDA YİĞİDO GENÇLİK BÖLÜMÜNÜN 4.SAYFASINA GİRMEM YETERLİ... İYİYKEN HERKES VARDI KÖTÜYKEN SADECE YİĞİDO GENÇLİK....[/B][/QUOTE] [B]yaptığınız olay saygı duyulacak birşeydi ve bizde saygımızı gösterdik.evet yaptınız çok da iyi bir hareketti tebrikler. yanlız iyiken herkes vardı felan lafları pek olmamış.takım iyikende kötüykende hep beraberiz.[/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]inşallah bizde 4 eylül stadın orda olarak coşkuya coşku katacağız.[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=tykinik58;627529]tüm herkesi bu maçı alacağımıza ligde kalacağımıza dair yüreklendirelim, bizlerin inandığı gibi onları da inandıralım.[QUOTE]
vay be .. qeçen sene neredeydik şimdi nerdeyiz.. qeçen sene ßu hafta yine ßöyle ßi olay hatırlıyorum.. o maçı alsaydık şampiyonduk. şimdi ßu maçı alırsak Ligde kaLacağız.. İnş.. kazanacağız. İnş. Ligde kaLacağız.. |
korkayın sivaslılar ligde kalacak bu takım
şimdiden bu haftaki maç biletlerinizi alın |
[QUOTE=yeniceri_can;627621][B]yaptığınız olay saygı duyulacak birşeydi ve bizde saygımızı gösterdik.evet yaptınız çok da iyi bir hareketti tebrikler.
yanlız iyiken herkes vardı felan lafları pek olmamış.takım iyikende kötüykende hep beraberiz.[/B][/QUOTE] [B] tabiki sivassporlu olanla birlikteyiz ancak tepkimiz o kötü günde neden kimse yoktu konvoy da ?[/B] |
Gelin canlar bir olalım.Yeniçeri-Yiğido Gençlik farketmez hepimizin amacı SİVASSPOR:):):):):)
|
bütün yorumları okudum ve bir daha sivaslı ve sivassporlu olduğum için gurur duydum...yiğido bu işte...istanbuldan sevgilerle
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |