SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Sezonda Üç Hoca (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29255)

cılgınsivas58 17.05.2010 15:16

Cevap: Bir Sezonda Üç Hoca

seneye sözleşme yenilenmeli yada yenilenmiyosa mesut bakkal gibi iyi hoca gelmeli:confused:

karamik 17.05.2010 16:08

[QUOTE=eyupk;630378]Mesut hocanın hakkı ödenmez, gerçekten bizi zor durumdan kurtardı. Allah (c.c) razı olsun Mesut hocadan. Kesinlikle Mesut hocayla ne olursa olsun devam edilmeli.[/QUOTE]

musut hocayla üst sıralar zorlanmaz çünkü zaten o kadar kapasite olsaydi yillardir bu ligte bir takimi uefa ya oynatirdi sivassporun ismail kartal ve bulent uygun gibi başariya aç bir insanı getirnmesi lazım.bu saydiğim iki kisi sadece ornek

yigido yakup 17.05.2010 16:19

bizim takim olarak düsmemeye oynayacak kadar kötü kadromuz yoktu ilk basta bülent varken rakipler gecen seneki sampiyonlar ligine giden takima karsi oynamaya konsantre oluyorlar bizlerde hem sansizlik hem beceriksizlik hemde 1bir kac oyuncunun kisissel hatariyla lige kötü bir giris yaptik bülent hoca gittikten sonra muhsin ertugral hocayla sahada olmayan ruh sadece bedenen dolasan takim halini aldik bizi sahada oyun olarak ezmeyen takimi dövüyorlardi yendiklerimizde dahil.mesut hoca geldi asiri sekilde oyunculari motive ederek maclara cikardi sonucta yenilgisiz 8 hafta gecirdi.

gecen senenin özeti kisaca bu ama gelecek sene icin aranan hoca mesut bakkal mi? bence degil bize hedefleri olan az malzemeyle cok is yapabilecek hoca lazim mesut hoca bu ligde hicböyle bisey yapamadi aldigi takimlari ya düsmemeye oynati yada düsmeden kurtardi yani yukarilari zorlayan hoca olamadi.

sivaslihakan 17.05.2010 17:31

bize daha kaliteli hoca lazim ..............

ersoy58 18.05.2010 00:56

Mesut Bakkal ile kesinlikle devam edilmeli cünkü imkansizi basardi ve bizi ligde tutmayi basardi. Beraberlik diyorsunuzda ama bi oynadigimiz rakiplere bakin ona göre yorum yapin! Belki üst siralara oynamamiz icin Mesut hoca yeterli olmayabilir ama yinede vefa borcu olarak hocamiz ile devam etmek zorundayiz üstelik kim bilir belkide bu takim ile yenilmeyen hoca belki daha iyi bir takimla beraber seneye zirveye oynar :)

carizma0658 18.05.2010 02:10

evet beraberlık lere abone olduk dogru peki ligden düşemsi kesın gözüyle bakılan biz düştükmü yok bi kaç yenılgi alsak giderdik belkide burdan bazı arkadaşlara sslenıyorum ya mesut hoca takımı enkaz aldı ne yapsın adam daha takımı krtarmış seneye de çok işler başaracaktır ben şahsım adına inanıyorum

vexol58 18.05.2010 03:45

Mesut hocayla çok yukarılara oynamak zor,ancak orta sıraları zorlarız.bence de mesut hocayla tamam ya da devam gelecek yıl ki hedefleri ortaya koyar..

ercan58.a 18.05.2010 08:35

[B][COLOR="Blue"]rıdvan dilmen sezonun ta başında bir kaç maç oynandıktan sonra sivasspor için bu takımı tanınmaz hale getirmişler bu takım düşer büyük ihtimalle demişti adama hepimiz sövdük düşmedik ama direktende döndük rıdvan dogru söylemiş bu takımı tanınmaz hale getiren ve defolup giden bülent uygunu bir kez daha kınıyorum
yönetim umarım dersini iyi bir şekilde aldı ve dersine en iyi şekilde çalışır[/COLOR][/B]

by_hunter 19.05.2010 20:51

kötü bir sezondu kabus gibiydi walla hatırlamak bile istemiyorum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17.