![]() |
Cevap: Sağlam : Sivasspor'un Payı Büyük
[B][/B][B]Basta Bursa Spor camiasini Kazanilan Sanpiyonlukdan dolayi kutluyorum[/B]...
Diger tarafdan da bu seon öncesi iki sezon üst üste liderlik heyacani yasayip sanpiyonluga Sivas Spor ile ulasamamanin buruklugunu yasiyorum. Basariyi sonuca götürememenin temelindeki, yetersizliklerimizin basinda ise hedefe ulasacak capsiz yöneticilerimizin kazanilan ivmenin önüne takos koyan capsiz kulüp politikasi yürütmesi sürekli hedeflerinin liderlik olmadigini söylemesi ve basariya olan inacsizliklari. ayrica yetenekli olsada mütavezilikden nasibini almamis bir hocanin varligi idi. Barasiyi sürekli tek basina emen etrafiyla paylasmayan camiayi hafife alan ve kendi tarafdariyla baslayip türkiyenin Spor camiasininda sinirlarina cikip,siyasi alanina girip buralarda bile gerilim yaratan bir capsiz hocanin Saniyorum Bursa Spor camiasindan ögrenecek seyleri olmali. Bizler belki Bursa Spora bu yolu actik fakat Bursa Spor bu isin nasil sonuclanmasi gerektigini herkese gösterdi.. dengeli mütevazi bir hoca.. basariyi tek basina emmeyen camiasi ile paylasan yapiya sahip olmasi takiminda ve tüm camiada bir inac olusturmustur.. Yönetim teknik heyetine ve kurdugu kaliteli takimina inanip bu inanci tüm Bursa halkinida katarak basarida önemli bir yöntem izlemistir. isler iyi giderken kendi camiasina icinde kriz ve stres yaratacak adimlar atmislar nede hocalari burnunu kendi isi disinda bir ise sokmus. kisaca Bursa Hocasi Ertugrul Saglam yine mütevazi davranip bizim capsizlarimiza ragmen Sivas Spor camiasinin basarisinin kendilerini sonuca götürmede bir güc olarak belirtmis. Umarim Bizim Yöneticilerimiz de Bursa Sporun ulastigi noktaya bakip artik .ligin bitimine dört,bes hafta kala lider konumda iken kimse bizden Sanpiyonluk beklemesin !! hedefimiz ilk on!!! Bizi Sampiyon yapmazlar gibi aciklama yapmazlar. kaldiki kurulan tuzaklar Türkiye liglerinde her asamada her takima karsi yürütülüyor. Futbol camiasi ile biraz ilgili olan herkes bunu bilir. YÖNETICILIK VASFI TUZAKLARI KALDIRMAK VE CAMIASININ IPI GÖÜSLEMESINI SAGLAMAKLA ANLAM KAZANIR- Dogru baslangic sonucu belirler.Yeni dönem icin Yönetimin izleyecegi politika gerek teknik Yönetimi olusturmada gerekse Takim olusturmadaki izlenen yol bir anlamda samimiyet testi olacak. umarim bu sürecte ifade edilen gecmisden dersler cikardik türünden yaplan aciklamada samimi olurlar. Umarim gelecek sezonda Ipi göüsleyen Sivas Sporumuz olur cünkü biz Anadolu takimlari icerisinde en fazla bunu hak etmis bir gerceklige sahibiz. |
simdi nedesem nasildesem ne anlasilir bilmem biz bu sampiyonluk citasini tepelere tasidikda bizde oyle bir yavsak hoca vardiki menfaatci cikarci v.s derken sivas imizinson iki macini tekrar tekrar izliyom hicbir hocanin yapmayacagi degisiklikler yapip takimin yenilmesini saglamis bilincli sekilde bende maci dvdye cekmistim her izlememde bir hata farkediyorum egerki elinizde macin goruntuleri varsa bakin anlarsiniz ve sonra bir takim sampiyonlar elemesine gidiyor bakin suna takimin iskeletini bozuyor sagdan soldan topcu getirip bizi buhale getirdi simdi nelersoylem bilmemki neyse ertugrul hocayi tebrik eder turk futbolununa sivas tan sonra ikinci kez cag actigi icin ins bizede sampiyonlugu yasatacak hoca gelir saygiyla
|
bizim yönetim ve bülent uygun hergün televisyonlarda gazetelerde "bizi şampiyon yapmazlar" dediler. ne oldu, futbolcularımızın inancı kırıldı ve şampiyon olamadık. birşeye gerçekten inanırsan Allah'ın da izniyle o gerçek olur. Helal olsun Bursa'ya. Onlar sadece inandılar ve başardılar.
|
helal olsun bülent erturul yigidin hakkini yemeden söylemişin bursasporun şampiyon olmasini senin için istedim sen gercekten kişilik ve harika bir insansin.
|
bizde sizin arkanızdan geliyoruz bizde birgün şampiyon olacağız belki yarın belki yarındanda yakın
|
Helal Olsun Ertuğrul Hocaya Sekiztaş Böyle bir hocayı gönderdiğine çok piman olması lazım
|
HAKLISIN ERTUĞRUL HOCAM MALESEF HERKES SENN GİBİ DÜRÜST OLAMADI SAYIN SAHTEKAR BÜLENT UYGUN HOCAMIZ MALESEF SON MAÇLARIMIZI SATMASAYDI GEÇEN YIL AYNI ŞAMPİYONLUĞU BİZ YAŞAYACAKTIK
|
adam gibi adam ertuğrul sağlama teşşekkür ediyoruz.
|
[QUOTE=kaptann58;630800]HAKLISIN ERTUĞRUL HOCAM MALESEF HERKES SENN GİBİ DÜRÜST OLAMADI SAYIN SAHTEKAR BÜLENT UYGUN HOCAMIZ MALESEF SON MAÇLARIMIZI SATMASAYDI GEÇEN YIL AYNI ŞAMPİYONLUĞU BİZ YAŞAYACAKTIK[/QUOTE]
O maçlarda Şaibeli sonraları takımı dağıtmasıda ve kaçmasıda şaibeyi büyütüyor |
Ertuğrul hoca insani ve ahlaki yönden çok iyi bir insan çıkıp ikide bir aptalca açıklamalar yapmıyor kimseyi takımına düşman etmiyor takımı herkesin sempatisini kazanıyor
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:14. |