SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kesin Gidiyorlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29348)

Abdullah DuMaN 28.05.2010 17:22

Cevap: Kesin Gidiyorlar

[B]Keita ve Kamananın kalmasına sevindim Musa Aydın ise kendisi bilir[/B]

mucahitbaba58 28.05.2010 17:24

[B]yasini adi hic gecmiyor ne is onu ilk basta gondermek gerekirdi
[/B]

kiNgSiZe58 28.05.2010 17:40

[B]Insallah bu sene dogru düzgün transfer yapariz. Saglam Defans olduktan sonra ortasaha ve Forvetde düzelir. Defans göbegine bilica gibi 2x tane bulursak, gel keyfim gel, tabiki yeni bir kalecide $art. Beni endi$elendiren baska bir konu ise Musa nin posisyonu, musa gittimi orayada saglam birini bulmak lazim. [/B]

[COLOR="Red"]Gözen Gecirilmesi gereken Oyuncular:[/COLOR]
[B]Dušan Kuciak[/B] 25 Yasina, Slowak Milli [B]kaleci.[/B] Suan Romanyada FC Vaslui takiminda oynuyor. Sözlesmesi son 1 sene

[B]Rafik Halliche[/B], 23 Yasinda, [B]Defans Göbekte[/B] oynuyor. Cezayir Milli Formasini Gidyor. 30.06.2010 da Sözlesmesi sona eriyor...
[B]
Ben Menajerlik yapmiyorum ve yapmakda istemiyorum maksatim sadece gelecek vaat eden futbolcu takimimiza kazandirmak..[/B]

-----------

58_babacan_58 28.05.2010 17:48

[B][CENTER][COLOR="Red"]SEDAT,ABDURRAHMAN KALSIN,MUSANIN YERİ DOLDURULUR AMA SEDAT VE APONUN KALMASINDAN YANAYIM,TAKIMIN İSKELETİNİ DAĞITMADAN NOKTA TRANSFERLERLE ZİRVEYE OYNAMALIYIZ...[/COLOR][/CENTER][/B]

50sekiz 28.05.2010 18:16

sedat ve apo da son durum ne acaba?
bugün belli olacak diyorlardi.

zaral 28.05.2010 18:55

[B][FONT="Arial Narrow"]ben bu yorumu yazarken sedat ve aponun kaldığını öğrendim musanın gitmesi bence bize hiç bir şey kaybettirmez aksine boşuna onu sahada görüp moralimiz bozulmaz zita konusunda bişey diyemem çünkü ne zamandır onu göremedim bile tipini şeklini unuttum herifin ama satmıyolarsa demekki kullanacak hoca agbetunun kiralanması bence işimize gelir çünkü daha çok genç ilerde kullanabiliriz bu çocuğu bence takımda tutulması gereken bütün oyuncular kaldı yönetime bu konuda teşekkür etmemiz gerekir iç transferde üstlerine düşeni yaptılar şimdi ise sıra dış transferde burdada umarım aynı özveri ve başarıları sürerde geçen sene yeterince dinlenen arkadaşlarımız bu sene yine bizleri coşturur haydi yiğidolar 5-6 tane adam bize yeter çok oyuncuya gerek yok az olsun ama işimize yarayacak birazcıkta düzgün isimler olsun yeter hep omotoyossi diyorum ama acaba bunları duyan varmıdırrrr [/FONT][/B]

A.Turan Korkmaz 28.05.2010 21:50

Bu sezon takımın iskeletini bozmamamız iyi oldu. Akın,Abdurrahman(Uğur),Sedat(Murat),Diallo,Hayrettin,Faruk,(Ferhat),Cihan,Kadir,Keita,İbrahim Dağaşan,Mehmet ,Kamanan takımımızın iskeletini oluşturan ve hiç yeni transfer olmasa dahi bir 11 çıkarıp maç oynayabileceğimiz oyuncularımız. O yüzden Mesut Bakkal rahat. Hazır bir takım var elinde. Sorun onlara iyi bir sezon başı kampı yaptırıp, doğru motive etmede. Bu da Mesut beye düşüyor.
Mevcut takım,son 8 maçta gösterdi ki direniyor ve yenilmiyor ama yenemiyor da. Peki Ne yapmalı?
1) Defansa daha teknik, ayağına hakim kaliteli bir takviye ile rekabet gelmeli.
2) FBdeki Emre tipi teknik bir ön libero almalı , topu ileri doğru ayağa oynayabilmeliyiz. Defansımızdan dönen toplarla da doğru ve hızlı şekilde karşı atağa çıkabilmeliyiz. Dağaşan,Keita ve Kadir iyi savunma yapıyor ama ileri çıkışlarda ve set hücumunda yeterli olamıyorlar.
3) Sol açıkta Faruk da Ferhat da ilaç olamadı. Oraya da Vederson tarzı hem hızlı hem de sol ayağına hakim bir kanat adamı almalı.
4) Sağ açık ta Musa giderse onun yerine sözleşmesi biten Okan Koç tarzı bir tipik sağ kanat alınmalı.
5) Hücumda Tum'un yerini dolduramadık. Tum tipinde hem fiziğiyle,hem boyuyla üstün gelecek,özellikle sahamızda bize karşı kapanan takımları çözecek bir sanrfor ihtiyacımız. Kamanan açık alan seven deplasman maçı forveti,tüm sezonu tek başına kaldıramaz.
Kaleye Akına alternatif alınırsa toplam 6 transfer gerekiyor bize. Dileğim Allahın izniyle birer birer bunları yönetimin gerçekleştirmesi.Bu altı nokta transfer olursa bize düşen de kombinemizi alıp keyifle onları izlemek olur.

cılgınsivas58 28.05.2010 21:53

petkoviçin gittiği iyi oldu bu sene çok gol yiyodu garısı yasine

ssfatihss 28.05.2010 22:07

gecen sene yaptıkları hataları kabul etmeleri sevındırıcı bence

MaXiMuM 28.05.2010 22:44

[B]Yapılan bu son açıklama bana ümit verdi biraz.. yapılan hataları iyi anlamışa benziyor yönetim.. iç transfer de hemen hemen olmazsa olmazlar kaldılar.. Musi gitsede olur sorun değil.. çok saç baş yolduk onun yüzünden ama kötü futbolcu da demiyorum. ah biraz tekniğini geliştirebilse. (Tuncayın biraz kazması) :) ayrıca forvete süleyman youla transferi süper olur bence. tabi iyi birde kaleci...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:45.