SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Mehmet Nas Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29356)

aykut-akay 29.05.2010 18:48

Cevap: Mehmet Nas Sivasspor'da

[B]ama iyi hasda bu adam 30 yasinda `??? :)))[/B]

adres58 29.05.2010 18:48

[B]Çok iyi bir haber ve transfer... Mehmet Nas'ı çok beğeniyordum. Özellikle Gençlerbirliğinde çok iyi maçlar çıkardı. Orta sahamıza savaşçı bir oyuncu daha geldi... [/B]

savaş2 29.05.2010 18:51

inşallah kesin olur süper futbolcu

BuRaSı SiVaS 58 29.05.2010 18:53

süper oldu bu haber demekki musa yollanacak ohhhh be musadan kurtulduk mehmet nas süper bi oyuncu sağ kanatı asansör gibi kullanıyor:D

bassguitar 29.05.2010 18:58

Mehmet NAS ismini duyariz ama izleme firsatim olmadi,bildigim tek sey 2.sinif (samsun/genclerbirligi/manisa)takimlarinda oynadigidir..acikcasi basarili olacagindan tereddut ediyorum!!insallah yanilirim..bu oyuncu orta sahanin neresinde oynuyor??on liberomu yoksa 10 numarami,kanat oyuncusumu?ihtiyac oldugundanmi yoksa bonservisi elinde oldugundanmi anlasildi??manisada neden devam etmedi??bunlari bilmek isterdim acikcasi...

cılgınsivas58 29.05.2010 19:03

süper bir haber musanın yerine oynar heralde keşke birde m.erdoğanı getirsek

burakkova 29.05.2010 19:05

bence hiç iyi olmadı.. 79 doğumlu bu adam.. futbol hayatının son yıllarını yaşıyor.. ortalama bir futbolcu.. hedefi yüksek, yetenek vaat eden oyuncular alınmalıydı bence.. yönetim bu sezon çok korkmuş anlaşılan önümüzdeki sezon ilk 10 yeter diyorlar bu transferlerle..

talha58 29.05.2010 19:11

[QUOTE=bassguitar;633504]Mehmet NAS ismini duyariz ama izleme firsatim olmadi,bildigim tek sey 2.sinif (samsun/genclerbirligi/manisa)takimlarinda oynadigidir..acikcasi basarili olacagindan tereddut ediyorum!!insallah yanilirim..bu oyuncu orta sahanin neresinde oynuyor??on liberomu yoksa 10 numarami,kanat oyuncusumu?ihtiyac oldugundanmi yoksa bonservisi elinde oldugundanmi anlasildi??manisada neden devam etmedi??bunlari bilmek isterdim acikcasi...[/QUOTE]

[B][COLOR="indigo"]Ön libero ve orta sahanın sağında oynuyor genelde. Samsunspor'da iken sağ bek oynuyordu bazen. Bonservisi elindeydi.[/COLOR][/B]

bassguitar 29.05.2010 19:14

[QUOTE=burakkova;633508]bence hiç iyi olmadı.. 79 doğumlu bu adam.. futbol hayatının son yıllarını yaşıyor.. ortalama bir futbolcu.. hedefi yüksek, yetenek vaat eden oyuncular alınmalıydı bence.. yönetim bu sezon çok korkmuş anlaşılan önümüzdeki sezon ilk 10 yeter diyorlar bu transferlerle..[/QUOTE]

katiliyorum kardesim..bonservisinin elinde olusuda ayri bir konu..cok merak ediyorum ki,SIVASSPOR ne zaman para verip kaliteli bir futbolcu alacak!!hatirladiginiz bir isim varmidirki 5 yil icersinde gercek transfer dedigimiz bir isim??nerde bedava bonservisi elinde,,nerde ucuz nerde takas oyuncu varsa bunlarla anlasildi,yani ya tutarsa hesabi,ligimizde aci bir gercek varki orta dereceli isimlerle rahatca ligde kalir hatta kafaya oynayabilirsin..bu sene bu ortalamanin altinda kaldik demekki,hedef orta siralar icin mucadele eden bir sivas goruntusunde,,

YİGİDOKENTLİ 29.05.2010 19:21

ortasahada şavaşan bir adam hayirli ugurlu olsun murat gelirse harika olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:53.