![]() |
Cevap: Sivasspor'un Hedefi Ne Olmalı
Bu seneki en büyük transfer Yasin'i Bülent UYGUN'a kaptırmak olur...
Nolur biran önce kurtulalım şundan. Üzerine de biraz para verelim... |
yedekkulübesindeki oyuncularlamı ilkbeşe oynuyacağız kendimizi aldatıyoruz
devre arasında yine transferler yapacağız yine olmayacak teknikdirektör değişecekson beşhafta kala bunun sonu bu yani kimse kimseyi kandırmasın butransferlerle olacak buyani |
sivassporun hedefi transferlere bakarsanız yok.böyle yapmakla sivasspor resmen tabuta içine konuluyor.cenaze yapıp bu zihniyetsizler elimize verecekler.
tartışma konularımız bülent,tum,bilica bülente küfür, tum a imrenme bilica ya neredeyse yalvarma yazıları başka bir şey yok.bunlar bize bir şey kazandırmaz. giden gitmiştir.aslolan sivasspordur ve onun içi bundan sonrası için yapılacak olan güzel şeylerdir.burada iş yönetime düşüyor.son anda liğde kaldık.ya bundan sonrası:sanki ben bilmiyorum ama bize yutturamazsınız:bizi düşmeye alıştırıyorlar.ne bir transfer ne bir ses çıt yok.çünkü geçen sene çok olumlu geçti bizim için. 10 haziran sonrasını bekliyorum.umarım size söyleyecek sözüm kalmaz. ha tek icraatnız neydi biliyor musnuz YİĞİDOLARIN sitesini tahkküm altına almaktı.yazık çok yazık... |
Ben takımın vizyonundan dolayı çok ümitli görmüyorum. Sanırım bu sene 10 ile 14 arasında bir sıralama içinde oluruz. Halbu ki bir arkadaşımızın dediği gibi hedefimiz ilk 3 olmalı ki başarı gelsin. Hedefsiz takımlar bir müddet sonra iddiasını da kaybediyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |