![]() |
Cevap: Kombineler 1 Temmuzda geliyor
Matematik bilmez mantık bilmez yönetim, hem milletten fazla para vereceğim hem peşin para vereceğim hem de rezilliğini çekeceğim he mi? Şimdi bana kimse özellikle de 5 lira verip kale arkasında maç seyreden özellikle de bedava girmek için tanıdık arayan adamlar para mı önemli Sivasspor mu diye ahkam kesmesin. Sivasspor'a yardı densin ne geliyorsa elimizden yapalım ama böyle keriz yerine konmak gücüme gidiyor. Kombine çıktığı günden bu yana kombinem var bu sene B.U var diye maça gitmedim ama yine kombinem vardı. Ama bu sene olmayacak akıllarını başlarına devşirsinler artık. Hani güzel bir söz vardır "Ya sen Matematik bilmiyon ya da hiç dayak yemedin" diye bizim yönetime cuk oturuyor bu söz
|
kale arkası gar ne kadar........................
|
ooo buyuk takım dıye tabır ettıgımız 3 buyukler bazı maclarda sadece tek bıletı 600 lıradan verıyor.......sonrada cıkıp 18 takım bırbırıne esıt dıyoruz yanlısım varsa duzeltın:rolleyes:
|
kombıne fıyatları ıyı ama bıraz pahalı saglık olsun yınede alabılırsek alacagız :D
|
kombineler her seneki gibi yine pahalı ekmeğinden aşından kesip bilet almaya calışan bizleri acaba ne yerine koymak istiyorlar hadi gecen sene şampiyonlar liği, türkiye kupası dedik aldık şimdi ne akıla bu fiyat a kombine alalım hesapdamı yapmazlar acaba biletlerin en fazla 150-200 olması gerektiğini bilmezlermi sanıyorsunuz milleti.Hersezon aldım ama bu sezon kesinlikle almam bu fiyata satamazlarda göreceksiniz 3000 biletmiş.ver 200 e 5000 sat
|
super ligde artik tecrubeli ekipler arasindayiz bununla beraber bilincli bir seyirci potansiyeliyle yerimizi aliriz insallah tribunde.
|
Sivasta olsam kesin alirdim sonra fiyatlarida cok ucuz oldugu icin kacirmayin derim
|
herkez kombine alsın sıvasspora destek cıkalım arkadaşlarr
|
sonuna kadar destek bir tek sivassporumuz var kombinelere ilgi insallah buyuk olur.
|
SİVASSPOR ÇIKTI ÇIKALI KOMBİNE ALIYORUM FAKAT BU KEZ ÇOK PAHALI BULDUM BU YÖNETİM NE YAPTIĞINI SANIYOR ANLAMIYORUM BU GİDİŞLE KİMSE KOMBİNE FALAN ALMAZ BİRAN ÖNCE BU YANLIŞLIKTAN DÖNÜLMESİ LAZIM SİZ SİVASIN İNSANLARININ GELİR DÜZEYİNİ BİLİYORMUSUNUZ EN AZINDAN TAKSİT OLACAK ŞEKİLDE SATILSIN HERKES ALSIN BARİ MARATON DOLSUN YİNE BOMBOŞ TRİBÜNLERE OYNARIZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55. |