![]() |
Cevap: İbrahim Sivas'tan koptu
[B]kör ölür badem gözlü olur sözünü boşuna dememişler...arkadaşlar adam bir sene yattı...girdiği zamanlar oyuna isteksizliği ile takımı olumsuz etkiledi...
forumda en çok eleştirilen oyunculardan biride ibrahimdi...gitsin bizim gelecek sezon kendisine ihtiyacımız yok...[/B] |
Bülent bir iyilik daha yapsında Yasinide alsın
|
kendi isteginle gitti isen eyvallah ibo kardeş,ama başkasının israrı ile gitti ısen bir sivaslı olarak ayıp ettin.allah yolunu açık etsin
|
ibo sen gitmemen gerek. Niyese herkez iyi gün dostu..
|
bencede gitsin ne yapiyor çokmu iyi oyuncu çok iyi olsa bırsadan gelmezdi
|
İbrahim'in bir lafına kafam takıldı..Diyor ki ben hedefi olan bir takıam gitmek istiyorum...Yani şunu diyor: sivasspor hedef küçülttü,artık hedefi daha büyük olan takımlara gitmek istiyorum..Çok ilginç bir laf kullanmış İbo..İbarahim de bu yıl sivassporun hedef küçülttüğüne inanmış durumda...Onun için kendisine kucak açan,kendisini bir yerlere getiren,çok şeyler borçlu olduğu bir takımda artık oynamak istemiyor...İbarhim Bucaspor gibi lige yeni çıkmış bir takımın hedefleri olduğunu ama sivasspor hedefsiz olduğunu düşünüyor..İşte sivasspor için ,taraftar için en acı tarfı da bu:HEDEFSİZLİK.....Çünkü geçmişte bu durumu yaşayan hiçbir takım sonraki yıllarda üst liglerde varlığını sürdürememiş hep alt liglere düşmüştür..Dünyada bunu örnekleri çoktur:Almanya'da ligi şampiyon bitiren Karslautaurne,İngiltere'de Leeds gibi bazı takımlar hep bu durumlara düşmüş;şu anda süper lige yükselme mücadelesi veriyorlar..Umarım sivasspor taraftarın içine su serpecek transferleri yapar..Yapamazsa bunun sonucunu düşünmek bile istemiyorum....
|
geçen sene liglerin en iyi ortasaha oyuncusuydun bu sene oynamadın burda durman bile hata.geçen yılki emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. yolun açık olsun .keşke yasin ve ermanda gitse.
|
bülent bu oyuncuları alarak sivassaspora katkı saglamıştır gecen sezon bunlar sivasspora ne gibi faydaları oldular ben hatırlamıyorum yaptın bir iyilik yasin ve messinide al bizi bu külfetten kurtar giden oyuncular yeri doldulmayacak oyuncular degil onlardan her yerde çok var hiç olmasa yönetim bunların gitmesiyle daha kaliteli oyuncular alır diye ümit ediyorum
|
ibrahim bize iyi hizmetleri oldu verdikleri emekler icin ona tesekkür ediyoruz gittigi takimdada basarilar diliyoruz.
Bence ibrahim in ayrilma istegi bu sene kadroda yer bulamayacagi icin 11 de oynayabilecegi bir takima gidecek. bir hemserimiz olarak herzaman arkasinda olacagimizi bilmesi yeterli. |
yav sende kendini nimetten sayıyorsun yaa bu ülkede çoban bile futbolcu olur.bukadar itici,bukadar futbol ukelası birisi olurmu yaa. var ama pardon. bide seni getiren kendine teknik direktörüm diyen biri daha var.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44. |