![]() |
Cevap: Sivas'ın kalesi Martinez'e emanet!
Kendisinin Kolombiya-Polonya maçında degajdan gol atmışlığı vardır.
|
çoooook iyi bir transfer haberi. arkadaşlar [B]martinez[/B] sakaryasporda oynarken ligdeki büyük takımların dahi transfer listesine girmeyi başarmıştı hatırlarsanız. bu karamsarlığınızı anlamıyorum. kesinlikle çok iyi bir kaleci transfer ettik.
ayrıca [B]pedriel suarez[/B] de 23 yaşında ve hocasının öve öve bitiremediği bir adam.onada çok güveniyorum. orta sahaya alınan ve hep aynı istikrarla oynayan [B]mehmet nas[/B] da yine aynı şekilde takımımıza önemli katkıları olacaktır.[B]ceyhun[/B] çok kaliteli bir oyuncu bizim için ancak kendini oynamaya verecek mi orası var. [B]yani... [/B]şuana kadar yapılan transferlerde hiç olumsuz yön aramayın derim. olumlu yönden bakmak istersekte birçok şey görebiliriz. yönetim geçen yıldan büyük dersler alarak bu sene takımımıza özenli transferler yapıyor. bu transferlerde inş takımı için canlarını ortaya koyan birer sylla tum balili bilica gibi olur ve inşallah da başarılı yiğidolarımız geri döner. |
[QUOTE=buraks58;635709]çoooook iyi bir transfer haberi. arkadaşlar [B]martinez[/B] sakaryasporda oynarken ligdeki büyük takımların dahi transfer listesine girmeyi başarmıştı hatırlarsanız. bu karamsarlığınızı anlamıyorum. kesinlikle çok iyi bir kaleci transfer ettik.
ayrıca [B]pedriel suarez[/B] de 23 yaşında ve hocasının öve öve bitiremediği bir adam.onada çok güveniyorum. orta sahaya alınan ve hep aynı istikrarla oynayan [B]mehmet nas[/B] da yine aynı şekilde takımımıza önemli katkıları olacaktır.[B]ceyhun[/B] çok kaliteli bir oyuncu bizim için ancak kendini oynamaya verecek mi orası var. [B]yani... [/B]şuana kadar yapılan transferlerde hiç olumsuz yön aramayın derim. olumlu yönden bakmak istersekte birçok şey görebiliriz. yönetim geçen yıldan büyük dersler alarak bu sene takımımıza özenli transferler yapıyor. bu transferlerde inş takımı için canlarını ortaya koyan birer sylla tum balili bilica gibi olur ve inşallah da başarılı yiğidolarımız geri döner.[/QUOTE] [B][I]Aynen oyle olacak Bonba TRANSFERLERi De DEFANS Oyunculariyla Patlatacaklar Zaten Tek SIKINTIMIZ Da Defans Dikkat Edilmesi Gereken Tek Yer DEFANS Gerisi Zaten Mevcuk [/I][/B] |
evet o kalecı cok iyi bşr kaleci:D:D
|
Gerek martinez,gerekse Séncky haberlerinin hic birinin dogruluk payi yok.Hürdogan Martinez´le anlasildigini yaziyor,gercek degil.Martinez Manisa´da cok kisa süreli oynadi ondan sonraki futbol hayatinda hangi takimdaydi onu bilen varmi?
|
Martinezi iyi bir kaleci diye hatırlıyorum ama aradan çok zaman geçti şu an ki durumu nasıldır acaba..
|
Su anda bir baska sivas yerel gazeteside Martinez transferini dogruladi.Imza yakinda atilacakmis.
|
Bazı arkadaşlar "Messi" alınsa bile muhalif olacak herhalde ?
Bu ne öfkedir yönetime ? Martinez'i kaç defa izlediniz acaba ? Sivasspor'un mali yapısına uygun, son derece güzel bir transferdir. Yeter ki yalan haber olmasın. |
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]ses getirecek oyuncu yerine işe yarar oyuncular alacağız diyor yönetim kısaca paraya kıyamıyoruz ligde kalalım yeter demiyorda . başkanım kusura bakma biz ses getirecek oyuncular istiyoruz 2. liglerden bize oyuncu getirme lütfen fenerden gs den avrupanın adı duyulmuş takımlarından oyuncu getir bize anlaşıldı bu senede kümeye oynayacağız gibi görünüyor.[/I][/B][/FONT]
|
[B]Bu haberleri fazla dikkate almamak gerek.
Nezaman imzalar atılır, kulüpten bir açıklama yapılırsa, ozaman bakarız. Biraz daha sabredip beklemek gerekiyor. Ben öyle yapıyorum.:)[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:01. |