![]() |
Cevap: Sivasspor Cezayirli Ziani'yi izliyor
5 milyon auro ise degeri kaça alınacak kaldıki alınsa bile takımda dengeleri bozar bence biz bu adamı alamayız.keşke alsak ama zor gözüküyor.
|
Asparagas. Ayrica adam stoper alacagiz diyor, halen forvet pesinde kosuyor. Bu devirde yabanci forvet alacaksan güney amerikali olacak, adamlar her pozisyonu gole çeviriyorlar.
Bizim daha orta saha ve defans kotu, forvetle ne isimiz var??????? |
Haber olsun da balon olsun.. Bomboş sayfaya bakmaktan iyidir :)
|
bu habere gülmekten yarıldım :D karim ziani bizemi geleeck :ahahah.D
|
bu transferi gerceklestirme yüzdesi bir den daha az. ancak kiralik olarak belki gelir, ama avrupada kalmaya öncelik gösterir ve bu durum böyle sonuclanir.
dolayisiyla sivaspostasi (zaten cok kaliteli bir gazete degil) ya asparagas haber cikardi, yada mesut hoca gercekten islerin nasil döndügünü bilmiyor. Hocamiza güvenim tam oldugu icin böyle hatalari yapmiyacagini sanmaktayim. Dolayisiyla Ziani degil ama belki baska bir cezayirli ortasaha oyuncusu söz konusu olmus olabilir. Kim olursa olsun, Ziani söz konusu malesef olamaz. |
[B]:D:D:D çok güzel bir saçmalık... Hiç beklemezdim böyle bir oyuncuyla Sivasspor'un aynı haberde yer alacağını... Hiç umut bağlamayın beyler adamlar 50 bin paraya cayıyor kaç futbolcudan tutup 5 milyon Euro luk adamı izliyormuşuz... Böyle bir saçmalık olurmu ya[/B]
|
[B]Dünya kupasından futbolcu almak zor.
Bence bir kamyon vuvuzela getirsinler tüm maçlarda öttürelim.:)[/B] |
bu yönetim bu adaman kranponunu bile alamaz boş haber.
|
[B][CENTER]İNŞALLAH GELİR,HANGİ BÖLGEDE OYNUYO ACABA...?[/CENTER][/B]
|
balonnnnnnnnnnnnnnn
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |