![]() |
Cevap: Aubey ve Mbemba gitti
Çok isabetli bir karar.Agbetunun gitmesinide istiyorum bazı arkadaşlar kalmasını istiyor ama agbetunun yapıp yapacagı bu daha fazla ileriye gidemez.Fizik yok güc yok isabetli pas yok hızlı sadece o kadar
|
Agbetunun en bilinen özelliği driblingleri ve sürati ile takımı kontratağa taşıması. Peki o gönderilirse bu görevi kim yapacak? Takımımızda kendini geçen sezon yeterince gösteremediği,fazla şans bulamadığı ve kendini de geliştiremediği bir gerçek. Ama ona ihtiyaç duyacağımız zamanlar da olacak. Elden çıkarmanın bu sezon ne derece doğru olacağı şüpheli.
|
Açikçasi sahsi fikrimi söylemem gerekirse, Aubey'in gitmesi kesinlikle isabet oldu. Bu adamdan bize ne köy olur nede kasaba. Cok isabetli karar.
Gelgelim Mbemba'ya, bu adam konusunda tek yorumum eger yetenek yoksa zaten, kontenjani isgal etmesi zararli olur, bunun içindirki buda isabetli bir karar. Agbetu'ya gelirsek arkadaslar tutturmus gelecegi olan oyuncu. Iyide bu adami daha ne kadar besleyecegiz. Sonuçta yabanci. Kontenjani isgal ediyor ve bize direk takimda oynayacak yabanci lazim, bize katki yapacak yoksa tutmanin anlami. Gelecek vaat eden futbolcu alinacak bu önce türk olsun hatta olabilirse Sivasli olsun. Sonuç olarak üçününde gitmesini yararli buluyorum. Bu sayede yabanci sayi 6ya inmis olacak : 1 Bosnali keleci 2 Yeni Letonyali defans 3 Diallo 4 Keita 5 Zita 6 Kamanan 7 Suarez |
[QUOTE=Sivaslibey;639072]Açikçasi sahsi fikrimi söylemem gerekirse, Aubey'in gitmesi kesinlikle isabet oldu. Bu adamdan bize ne köy olur nede kasaba. Cok isabetli karar.
Gelgelim Mbemba'ya, bu adam konusunda tek yorumum eger yetenek yoksa zaten, kontenjani isgal etmesi zararli olur, bunun içindirki buda isabetli bir karar. Agbetu'ya gelirsek arkadaslar tutturmus gelecegi olan oyuncu. Iyide bu adami daha ne kadar besleyecegiz. Sonuçta yabanci. Kontenjani isgal ediyor ve bize direk takimda oynayacak yabanci lazim, bize katki yapacak yoksa tutmanin anlami. Gelecek vaat eden futbolcu alinacak bu önce türk olsun hatta olabilirse Sivasli olsun. Sonuç olarak üçününde gitmesini yararli buluyorum. Bu sayede yabanci sayi 6ya inmis olacak : 1 Bosnali keleci 2 Yeni Letonyali defans 3 Diallo 4 Keita 5 Zita 6 Kamanan 7 Suarez[/QUOTE] Pardon 7 olacakdir yabanci sayisi |
Arkadaslar kusuruma bakmayin Nabil taider'i unuttum maalesef, yani ediyor 8 yabanci
|
[B]Aubey neysede şu Mbemba yı kim hangi akla hizmet getirdi anlamıyorum ve daha beteri tank gibi ağır olan bu oyuncuyu biz Şampiyonlar Ligi eleme maçınca 11 de hemde orta sahada oynattık...[/B]
|
onların yerine gelecek vaadeden yerli ve yabancı genç oyuncular alınmalı...
|
çok güzel bir haber
|
aubey 1,5milyon €´ya alindi. nasil kontrati karsilikli fesh edilir. adam bedavami gidiyor??? sivassporun parasi havayami gidecek? alttaki sayfada bakabilirsiniz bize kaca geldigine.
[url]http://transfermarkt.de/de/lucien-aubey/transfers/spieler_6976.html[/url] |
[QUOTE=sivasspor585858;639098]aubey 1,5milyon €´ya alindi. nasil kontrati karsilikli fesh edilir. adam bedavami gidiyor??? sivassporun parasi havayami gidecek? alttaki sayfada bakabilirsiniz bize kaca geldigine.
[url]http://transfermarkt.de/de/lucien-aubey/transfers/spieler_6976.html[/url][/QUOTE] Evet haklisin, satilmaliydi iyi pazarlamaci yok demekki. Ama ne varki bu adamin birde maasi var. Kulubede bir sene oturup bize belkide aylik 100 000 avro luk maaliyeti olacak. Bilmiyorum kaç para kazaniyor ama. Bize kayibida çok olacakti. Muhsin hoca gerçekten nerden gormuste bulmus bu siskoyu. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |