![]() |
Cevap: En faydalı transferimiz hangisi ?
Bence Ceyhun cok gol asistligi yapar ve dennisde goller atar diye düsünüyorum
|
tshabala sivassporun oyuncu degil ama yönetim tranfer ederse olur o olmazsa onun ayarında bir oyuncu bekliyoruz bu sezon yigidonun dönüşü olacak inşallah
|
ceyhun eriş benceen faydalı topçu ancak bu şekilde devametmeli.defansa halen iyi bir stoper lazım.pedriel i begenmedim m yıdız vasat ibrahim şahin hikaye.iyi bir golcü lazım.tasabalala alınabilirse seyirci çeker.imkan olursa takımın dengelerini bozmuyacaksa alınmalı.4 eylül belediye 1. devre sivasa top oynatmadı dikkatimizi bu tarafa vermeliyi.
|
Pedrielde iş var gibi. Ceyhun ise çok takım değiştiriyor be dayı. Kimse çözemedi ki.
|
bu pedriel suarez ortalığı kasıp kavurmazsa yiğido değilim :D
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][B][I][B]valla arkadaşlar takım olarak iyidik 4 eylül belediye maçında özellikle ilkyarıda cihan 2. yarıda ise ceyhun süper top oynadılar mehmet nas tam görev adamı dennis defansta iyidi ayrıca hava toplarındaki hakimiyetide çok iyi suarezde yetenekli oyuncu ama takıma hala ısınamamış gibi bi hava sezdim.genel olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum özellikle top rakipteyken ilerde basmaları pres yapmaları çok hoşuma gitti. inş böyle devam eder ben şahsen gs maçından umutluyum.[/B][/I][/B][/B][/FONT]
|
[QUOTE=zindan2hece;642517]bu pedriel suarez ortalığı kasıp kavurmazsa yiğido değilim :D[/QUOTE]
Ne olursa olsun YİĞİDOYUZ. İşte o kadar... |
arkadaslar bize isim degil oyuncu gerek o yuzden isimden uzak duralim mumkunse
|
Bu ankete cevap verebilmek için henüz erken bana göre,lig başlasaydı bir an önce bizde fikrimizi daha kolay belirtebilirdik..Başlasın artık Süper Lig,zaman geçmiyor:)
|
Cevap: En faydalı transferimiz hangisi?
[B]Oyumu Ceyhundan yana kullandım.Bu tarz bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Ancak Sedat'ı da unutmamak lazım.Güzel uzun toplar attı,hırslı,mücadeleci.
Sedatı da çok beğendim[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:07. |