![]() |
Cevap: Sivas'ta Kamanan şoku!
[B]Galatasay ile oynadığımız maçlarda Kamanan daima üst düzey bir performans göstermiştir ya gol atmış yada asist ile maçı tamamlamıştır. Galatasaray ne zaman Sivasspor ile oynasa basında Sivassporlu oyuncuların kafasını karıştıracak bir şey yapıyor bundan öncekı maçlarda Mehmet Yıldız gs de gibilerden haberler çıkartır Mehmet'i yıpratırlardı şimdi ki hedefleri ise Kamanan olmuş.
Boşa uğraşma cincon ne yapsan BOŞ !!![/B] |
[B]Galiba bu iş gerçek çıkacak. Çünkü CAS a başvuralacakmış. Gerçi herşeyde bir hayır vardır derler. Kamanan ın yerine Tshabalala transferi bize hak olmuştur. Hadi başkanım gönlümüzün istikametinde gidiyor olaylar. Kamanan 4 ay yoksa Tshabalala var. Adam gelmek istiyor. Alın artık şu adamı. Yoksa biz dört ay ne yapacağız. :([/B]
|
bu kada zaman bellı olmuyor ne tesadufturki gs macından bır gun once bellı oluyor ve ceza alıyor... bu nasıl bır ıştir arkadaşlar
|
böyle saçma bişey olamaz. hiç bir futbolcuya sözleşme yüzünden maçtan men cezası vermezler bu haberi kim uydurduysa çok iyi uydurmuş. en fazla para cezası verirler. fifa ve cas her zaman futbolcudan yana karar veriri unutmayalım.
|
cok ters oldu simdi mac gunu korkmayin cozulur kamanan hem bize oyle seyler yapmaz arkadaslar kormayin bosuna;) eski bir davaymis
|
[QUOTE=ykorkmaz;643598]bu kada zaman bellı olmuyor ne tesadufturki gs macından bır gun once bellı oluyor ve ceza alıyor... bu nasıl bır ıştir arkadaşlar[/QUOTE]
cok dogru, katiliyorum |
bence yalan haber başka hiçbi yerde yok fanatiğin haberleri işte hoş oynasada bişey yapamıyo
|
[B][CENTER]BÖYLE SAÇMA BİŞEY OLAMAZ,BENCE OYNAYACAK GS MAÇINDA....[/CENTER][/B]
|
[QUOTE=01011984;643545]eger bize böyle bir şey yaptiysa defolup gitsin[/QUOTE]
[QUOTE=sivaslitaner58;643554]bizi kaziklama kamanan ya bizim ekmegimizi suyumuzu yiyip iciyorsun yakismaz sana ve sivasimiza[/QUOTE] Bu iki arkadaş haberi okuma zahmetinde bulunmuşlar mı acaba çok merak ediyorum? Ya okuduklarını anlamıyorlar ya da burada laf olsun diye yorum yapıyorlar. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum, öyle olsaydı Kamanan iki yıldır bu takımın formasını giyiyor olmazdı. |
[QUOTE=Besyo_cu;643569][B]Galatasay ile oynadığımız maçlarda Kamanan daima üst düzey bir performans göstermiştir ya gol atmış yada asist ile maçı tamamlamıştır. Galatasaray ne zaman Sivasspor ile oynasa basında Sivassporlu oyuncuların kafasını karıştıracak bir şey yapıyor bundan öncekı maçlarda Mehmet Yıldız gs de gibilerden haberler çıkartır Mehmet'i yıpratırlardı şimdi ki hedefleri ise Kamanan olmuş.
Boşa uğraşma cincon ne yapsan BOŞ !!![/B][/QUOTE] Editörümüzün söylediklerine katılıyorum,ne zaman bunlarla maç yapacak olsak ulusal basında bir hareketlenme oluyor.Misal Mehmeh Yıldız.Bu haberinde öyle olduğuna inanmak istiyorum |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:54. |