SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Bu daha başlangıç (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29816)

dülger58 15.08.2010 05:00

Cevap: Bu daha başlangıç

HAYIRLISI OLSUN.BÜTÜN TAKIMI VE SİVASSPOR EKİBİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM.OYUNUN HAKKINI VERDİLER.

TAKIM OYUNUNU GÜZEL OYNANIRSA SONUCADA YANSIYOR.
ARTIK FUTBOLDA MANTALİTE DEGİŞTİ TAKIM HALİNDE HUCUM VE TAKIM HALİNDE DEFANS YAPARSANIZ BİR ŞEYLER OLUYOR.

SİVASSPORUMUZ İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA İYİ OLACAK.

MESUT HOCAM DEFANS HATALARINIDA AZA İNDİRİRSEK SÜPER OLACAK.OZAMAN BİZİ KİMSE TUTAMAZ..

sivaslitaner58 15.08.2010 06:21

cok mutluyuz hocam insallah boyle devam eder

B.DUMANLI 15.08.2010 08:12

Sezonun ilk macina 3 puanla baslamak moral acisindan cok önemliydi.Birde rakip GS olursa moraller daha üst seviyelerde su anda .GS´da bir zamanlar HAGI ne ise Ceyhun´da su anda Sivas´da o.Dünki macda Zita cok hosuma gitti .Dört ,dörtlük cok mücadeleci.Ramovic kalede güven verdi.Sivasaspor gecen yilin aksine bu yil deplasmanlardan cok daha puan cikarir .Nedenide cok hizli oyuncularimiz var.Bir anda rakip defansin önünde cogalabiliyorlar.Dünki mac cok acik skorrla bitmesi gerekliyken ne yazikki 2-1 bitti.M.Yildiz ayagindaki toplari cabuk cikartmali.Bekletince rakibe kaybettiriyor.Halbuki Ceyhun ona yakin oynuyor.Takimimiz cok kaliteli ,bu yil cok can yakar.Tessekürler SIVASSPOR,bizi mutlu ettiniz.Antalya´danda üc puani alin gelin.

SEVDAMSIN58 15.08.2010 09:15

HOCAM IYI ADAPTE ETMISSINIZ TAKIMI OZELLIKLEDE ERMAN I OYNATMAMANIZA COK MEMNUN OLDUM AMA KAMANAN NERELERDE YEDEKTEDE YOKTU INSALLAH BOYLE DEVAM YOLA GECEN SENEKI KOTU DURUMUMUZU FIRSAT BILIP OMUZUMUZA BINMEK ISTEYENLERE IYI BIRER DERS VERME ZAMANIDIR YIGITCE OYNAMAYA DEVAM INSALLAH

Yusuf Çevik 15.08.2010 09:19

İnşAllah Bu Sezon Şampiyonluğa oynayan takımlardan oluruz.!

sivassporummm58 15.08.2010 10:01

Mesut Hoca gerçekten tavırlarıyla demeçleriyle tam beyefendi bir adam.
Takım hazırlık devresinde lige çok iyi hazırlanmış.Çok diri bir takımımız var.Bir de oyunculara bakınca standartın üstünde bir kadroya sahibiz.Bence bursanın kadrosundan daha iyi bir kadromuz var.Herşey çok olumlu.Yalnız yediğimiz ilk golde büyük bir kademe hatası vardı.Bunu da es geçmeyelim.Defansımızdaki bu tür sorunları da düzeltirsek bence şampiyonluğun favori takımlarından biri oluruz...

kaptann58 15.08.2010 10:02

hocam kamananın yerine şu ŞABALALLAYI ALIN

58 SiVaSıM 58 15.08.2010 11:11

büyüksün mesut hocam takımı yeniden dirilttin büyüksün be hocammmm

B.Demirci 15.08.2010 11:30

Tebrik ederim hocam, başarılarınızın devamını dilerim. Oyuncularımızı kutlarım. Tabi böyle 3 büyütülmüş takımları yenmek takıma özgüven katacağı gibi diğer takımlara karşı oynarken oyuncuların sorumluluğunu dahada artıracaktır. Allah yardımcınız olsun. Lige iyi başlamak çok önemliydi hele bir 6S yı yenerek başlamak dahada önemliydi bunu başardınız tebrik ederim. Allah sakatsız kazasız belasız bir sezon nasip etsin tüm takımlarımıza..

carizma0658 15.08.2010 11:38

bakkalım sen bu işi bitireceksın sen geldıgın de resmen dalga gecenler oldu agır eleştırıler ederler dilin kemıgı yok ben aynenn şuna benzettım sivasın durumunuKURTULUŞ SAVAŞI gibi ölmüş tukenmiş bir takım anca bu kadar toparlanabilirdı ve kurtulduk ve hocam bu sürede takımı tam tanıdın allah biliyorki ben gs macından istdıgım sonucu aldım gördüm helall olsun hocam helall olsun BOYNUMUZU BÜKMEDİN YA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:14.