![]() |
Cevap: Saidou ile çalışmak istiyorum
[QUOTE=zaralı19;645134]yok kardeş doğru haber büyük ihtimallede gelecek çünkü hangi yönetici varsa takip ettiğim haberlerde hep istmi öne çıkıyor[/QUOTE]
Bende saidou gelecek diyorum kardeşim sen yanlış anladın galiba.Yönetimin transfer politikasına uyuyor saidou.Tshabalala uymuyor. |
kardeş yanlış kişinin alıntı yapmışım :D uykulu uykulu okudum :D
|
[QUOTE=zaralı19;645144]kardeş yanlış kişinin alıntı yapmışım :D uykulu uykulu okudum :D[/QUOTE]
bende diyorum bir iş var bunda :D :D :D :D |
Ya saidoya ne gerek var abi ya al tshabalalayı genç oyuncu alın biraz hep 1 senesi kalmıs futbolcu alıyoruz.
|
madem bu oyuncuyla bir önlibero eksiğimiz var bunu kapatmalıyız diye düşünüyorsan tsabalala orta alanda bir tek sağ kanatta oynamıyor diğer yerlerde oynaya biliyor yani tsabalala tam anlamıyla her işte çalışır bunun için biraz paraya kıyın saidoya vereceğiniz yıllık yüksektir bunu tsabalalaya verin adamada bize gelsin
|
bizim yönetimin bir taktiği var nerde yaşlı bonservisi elinde o futbolcuları alır bunlar ya tutarsa diye iki sene şampiyonluğa oynadık bilcadan başka oyuncu satamadık bu ayıp bize yeter bakın antepe ,gençlerbirliğine ,kayseriye,en güzel taransfer ilerisi için yapılan trasferdir.borcumuz yok diye övünüyoruz paramızda yok nasıl olacak bir tane doğru dürüs adam satamadıkki sattıysak lütfen yazın bilcadan hariç.hatta beleşe gönderdiklerimizde var.
|
Saidou iyi bir oyuncu:D ama tshabalala dahi cok cok iyi onu alalim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:48. |