SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Son Durum!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29869)

furky.b 18.08.2010 14:34

Cevap: Transferde Son Durum!!!

İnsallah Gecen Sezon un Transferlerı Dogru Cıktıgı Gıbı Bu Transfer Haberlerınde Dogru Cıkar :D x

sivastatlıbelam 18.08.2010 14:46

hayalcafe yazıyosa doğrudur.yüzde 90 derken neyi kıstas aldın kardeş.kesin mi yani.:)

şarkışla 58 18.08.2010 14:49

Bütün SİVASSPOR luların istediği de bu inşallah olur haydi hayırlısı

Respect58 18.08.2010 15:20

[B]HAYALKAFE[/B] bir hafta önce bana sivasspor iki tne kaliteli yabancı alacak ama isimlerini bilmiyorum demişti.[B]HAYALKAFE[/B] doğru söylüyor güvenilir bir kaynak güvenmeyen arkadaşlar için söylüyorum geçen yıl devre arası transferlerin hepsini bildi arkadasımız.

TSHABALALA transferinde anladığım kadarıyla klüp 1.5 milyon euro istiyo bizimkilerde 1 milyon euroya bağlamaya çalışıyor.Muhsin ertuğralı devreye bu yüzden soktu galiba.

[B]TSHABALALA'yı -İ-S-T-İ-Y-O-R-U-Z-[/B]

58^SiVaS^58 18.08.2010 15:57

Siphiwe Tshabalala sen bekliyoruz .
Gel artik.

kaptann58 18.08.2010 16:09

saido bize lüks olur şabalala gelsin yetrli

kaptann58 18.08.2010 16:10

BAŞKANIM 40 YILIN BAŞI BİR OYUNCU ALIN NE OLUR BEKLİYORUZZZZZ

Mamadou Diallo 18.08.2010 16:11

tshabalala alınsın çok iyi bir futbolcu fakat saidou yaşlı kaç yıl oynayacak dirençsiz onun yerine eski oyuncumuz kanfory sylla alınsın her mevki oynuyor.

KaanK 18.08.2010 16:24

Ben de sitedeki çoğu taraftar gibi düşünüyorum. Burada yönetim elini taşın altına koymalı...Taraftar bu kadar büyük beklenti içindeyken oyuncu alınmaması ciddi bir demoralize ve güven eksikliği sonucu doğurur ki şu aşamada takım ciddi bir güven ve iyimser bir hava veriyor.Bunun bozulmasına hiç gerek yok..
Burda yönetimin geleceği şekillendirme konusunda iki opsiyonu var :
Birincisi uzun zamandır gündemde yer alan ve bizzat resmi ağızdan da İŞ BİTTİ anlamındaki açıklamaların kaynağı Tshabalala nın transferini her ne olursa olsun bitirmek ( Kayserispor'a bakın... Geçen sezon bir Makukula getitdiler Benfica'dan akıllara zarar.. bu sene de yılların Mido'sunu almak üzerelerdi olmadı ama en az onun kadar önemli bi ismi yine kadrolarına katacaklardır...Bütçe farkı vs.. diye bir bahane anlamsız olur şöyle ki arada çok büyük uçurumlar yok..Burda yönetim biraz zorlarsa Tshabalala yı bitirir...Müspet bir sonuç ile taraftarın maçlara ilgisi katlanır,Gs maçıyla başlayan eski Sivasspor efsanesinin tekrar gündemde yer alması sağlanır

İkinci ihtimal ise yönetim bu transferi sonuçlandıramaz..Taraftarda ciddi bir hayal kırıklığı ve demoralize olma durumu söz konusu olur..Maçlarda olacak ciddi bir ekstra katılımdan yoksun kalınır..Daha doğrusu Sivasspor sadece taraftarından güven kaybeder başka da birşey kaybetmez.Sadece kazanacaklarından mahrum kalır hepsi bu..
Bunun için yönetimin transferi bitirmek adına daha çok çaba ve fedakarlık göstermesi gerekir diye düşünüyorum

sivastatlıbelam 18.08.2010 16:34

TSHABALALA'yı -İ-S-T-İ-Y-O-R-U-Z-

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:37.