![]() |
Cevap: Mesut Özil sonunda Real Madrid de
[QUOTE=yerliturkuaz;645344]Size bir soru bu adam Türk milli takımının formasını giymiş olsa idi Real Madrid bu futbolcuyu transfer eder miydi ???[/QUOTE]
Türkiye Dünya kupasına katılamadı Türk Milli takımında oynasaydı kendini kanıtlayamazdı çünkü Alman Milli Takımında Dünya Kupasındaki performansıyla Real Madrid'e transfer oldu . |
türk milli takımı yerine ,alman milli takımını tercih eden adam türk olsa ne olur olmasa ne olur,beni bu adam hiç enterese etmiyor.
|
Hamit Altıntop Halil,Nuri Şahin,Yıldıray bunlar Türkiye Milli takımını seçti ama mesut almanları seçti ama yinede hayurlısı olsun ne diyelim.
|
[B]bende sivassporda sanmistim mesut ozdil yazinca bu sitede sivasspor harici haberlerin yapilmasi bence hic gerekmez [/B]
|
[QUOTE=mucahitbaba58;645364][B]bende sivassporda sanmistim mesut ozdil yazinca bu sitede sivasspor harici haberlerin yapilmasi bence hic gerekmez [/B][/QUOTE]
Neden böyle düşünüyorsun birincisi adam Türk ve bütün dünyanın dilindeki bir adam ayrıca dünya futbolundan haberler de lazım |
bu adam Türk değil kürt. bir spor programında Türk asıllı dediler adam araya girip ben kürt asıllıyım dedi. ırakta sözde kürt bölgesi yönetimi tarafından oraya davet edilmiş hatta ve aslende diyarbakırlı bir kürttür kendisi ve bu nedenlede Türk milli takımının formasını giymemiştir. Böyle birinin Türkiye'de bu kadar önemsenmesi çok saçma naparsa yapsın bizene. kendini Alman gibi hisseden kürt kardeşimiz. zaten bir Türk asla kendini alman gibi hissetmez.
|
[B]Ben şu turnuva da oynamış bu turnuva da oynamışa bakmıyorum benim anlatmak istediğim sırtındaki forma. Giydir Arda'ya Mehmet'e ingiliz italyan formasını bak bakalım nasıl real'de barcaleno'da oynuyor.
Ayrıca başka ülkenin milli takım formasını giyenleri artık Türk olarak adlandırmayalım. Türk dediğin hagi şartlar önüne sunulmuş olsa dahi o ay yıldızı hiçbirşeye değişmez....[/B] |
Çok Aza Gitmiş Yaa Daha Çok Beklerdim Realden 15 Az
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:45. |