![]() |
Cevap: Sözüm "Sadece seyredenlere"
Abdullah Bey, böyle anlamsız konular bularak yazacağınız yazılar sizi hiçbir yere götürmez.Yazınızın tamamında taraftarı eğitmeye çalışmışsınız.Bu sizin haddinize değil ki zaten genellikle yorumlarınızda da sürekli olarak bu konuyu gündeme getiriyorsunuz.Başka işiniz yok mu Allah aşkına ya!!!
Taraftara ders vermek size mi düştü!Siz bir eleştirmen olarak takım nasıl, transferler nasıl, bu sene nasıl bir tablo çizeriz, performans olarak nasıl durumdayız; öncelikle bunların analizini yapın ve bizi bilgilendirin.İşiniz olmayan konularla uğraşmayın lütfen... |
KASKO SEN TAKIMIN NASIL OLDUGUNU MERAK EDİYORSAN BENİM YORUMUMU OKUSENA KARDEŞİM.BİZDE 20 YIL AMATÖRDE HASBELKADAR OYNADIK.BENİM YORUMUMDOGRULTUSUNDA GERÇEKLEŞİR TAKIMIN DURUMU TEK KELİME İL ESÜPER TAKIMIMIZ VAR.ŞAMPİYONLUGA OYNAR
|
Taraftarın Birleşmesi LAzım Yeniçeri VE Yİğido Gençlik Artık Barışın Orta Yolu bulup Birleşin...
|
zamanla olacak 3yıla kadar oturmuş bir seyirciye kavuşacağız.kolay değil tabi ki.ama gs maçında bence seyirci iyiydi baskı yaptılar bence gs li futbolculara.bu yüzdençok pas hataları yaptılar.
|
TRABZONDA OTURAN BİR SİVASLI OLARAK ARA ARA TRABZONUN MAÇLARINA GİDİYORUM BURDADA ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLER OLARAK TANIMLANAN BÜYÜK BİR KİTLE VAR SORUN BU DEĞİL SORUN BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ YAPAN BİR TARAFTAR GURUBU OLMASI LAZIM 500 KİŞİ OLSA PROFESYONELCE HAZIRLANMIŞ TEZAHÜRATLERLE SİVASTADA TRİBÜN ŞOV OLUR.BENCE SORUN BU SUÇU ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLERE ATMAMAK LAZIM
|
Bizim maratonu canlandırabilse çok iyi olur. Bizim stadda Maratonun ambiansı müthiş oluyor çünkü.
Ancak şu da var ki genelde bağırmaya tezahürat yapmaya yaşı elverişli olan kesimin cebinde para olmuyor. Olan parası da ancak kale arkasına yetiyor. Bizim seyircilerimizde şu anlayış var: - Otur hele gardaş canını yediğim maçı seyredek. - Para verdik bir de bağıracak mıyız ? O bağıranlar zaten beleş giriyor. Bilip bilmeden konuşuyorlar. Bilmiyorlar ki o taraftar stada girebilmek için neler çekiyor? Nerelerden borç alıyor .. |
sende hep böyle yaralara barnah basıyon hoca ya:D:D:D:confused:
|
[QUOTE=adem2458;645558]TRABZONDA OTURAN BİR SİVASLI OLARAK ARA ARA TRABZONUN MAÇLARINA GİDİYORUM BURDADA ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLER OLARAK TANIMLANAN BÜYÜK BİR KİTLE VAR SORUN BU DEĞİL SORUN BU İŞİ GERÇEKTEN İYİ YAPAN BİR TARAFTAR GURUBU OLMASI LAZIM 500 KİŞİ OLSA PROFESYONELCE HAZIRLANMIŞ TEZAHÜRATLERLE SİVASTADA TRİBÜN ŞOV OLUR.BENCE SORUN BU SUÇU ÇEKİRDEK ÇİTLEYENLERE ATMAMAK LAZIM[/QUOTE]
ya gardaşım bu lazlarla anlaşabiliyon mu ya???:) |
tribünlerimizin yaş ortalaması yüksek genc taraftarlarımız gelmiyor maalesef maçlara
|
takım sakat olmA tan sonra kişiler sakatlansada bir şey olmaz giren oyuncu çıkanı aratmaz önemli olan birlik beraberliği sağlamak :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:47. |