SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   transfer gerekli (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29944)

Divriği58 26.08.2010 13:20

Cevap: transfer gerekli

[B]Forvete transfer yapılmalı orta saha ve defans yeterli..[/B]

Divriği58 26.08.2010 13:32

[B]Bursaspor'un sitasini ziyaret ettimde süper yapılmış.bursaspor müziklerını dınledım çok ıyı yapmışlar pop tarzında.bizimkilerde bağlamayla yapmışlar.Artık sivassporunda canlı güzel bir beste yapıp müzik olarak yayınlaması gerekmektedir

şarkılarımız iyi değil bunu burdan bestecılere ve sanatcılara duyrulur[/B]

özsivasli1903 26.08.2010 13:36

bencede bir forvet kesin lazim mesela ümit karan gibi türkiyeyi bilen birisi lazim
orta saha tas gibi ceyhunun gelmesiyle mükemmel oldu...
bu tshabalala bencede eger görüsüldüyse kesin alinmali...
ben bu saivasdan cok ümitliyim ...bu sezon yine tarih yazariz gibime geliyo...

karahisarli 26.08.2010 13:44

transfer konusunda katiliyorum sart sol taraf cok acik veriyor forvert de mehmet yalniz kaliyor ceyhun iyi top saklarsa mehmete yardimci olur ama mehmetin performansi konusunda katilmiyorum hatta mehemet in kendini dahada gelistirdigini görüyorum sadece gol vuruslari cok zayif

Yusuf Çevik 26.08.2010 13:48

evet tshabalalayı alsak güzel olacak :)

58seko16 26.08.2010 13:54

mehmet yıldıza laf yapmaya gerek yoq çunku ceyhun eriş olsun bruna zıta olsn cıhan yılmas olsun hepsı onları beslıo sadece bi 2. forwet lasım okadr bu kdrda masraf olmasın belkı sneye ueafaya girces ordan glcek paraylada bnlardan ii transferler yapmlıız.

kiNgSiZe58 26.08.2010 14:17

ya forveti birakin arkadaslar, yeterince forvet var. Transferi böyle yaparsaniz sulandirirsiniz buda yönetimin isine yarar. Son macta solun okadar acik vermesi normal birsey degil. Cihan yilmaz daha cok ortasahannin ortasinda 10 tarzinda bir futbolcu. o yüzden solda zorlaniyor. sabalala gelirse is cözülür. Cihan mehmet nasin yerine oynar is biter. bakin ozaman sakir sakir nasil gol atiyoruz. demek istedigim su, ortasaha saglam olmazsa golde atamazsiniz. ortasahadan forvete top gelicekki gol atsinlar..

HALIL 27.08.2010 11:50

ya bazi arkadaslar yazmiski ben bu takimdan umitli degilim ya ben bu takimin yuzde yuz arkasindayim bu takimin surekli iyiye gitmesini istiyorum o yuzden guclenmesini istiyorum transfer yaparak ben 20 milyon euroluk fos tranferler istemiyorum canini disina takacak yurekli oyuncular istiyorum:)

stain 27.08.2010 14:01

tsabalalala gelsin yeter bize o gelsin yeter

tek isteğimiz tsabalalalalalalalallala

yıldız beldesi 27.08.2010 14:36

hani lan transfer kimseden ne ses var ne soluk

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:53.