![]() |
Cevap: Trabzon hazırlıkları başladı
trabzon deplasmanı çok zor maç hatta 3 haftadaki maçların en zoru inş mücadele eder puanla döneriz
|
zor bir maç bizi bekliyor
orta sahasına iyi önlem almalıyız hamsinin |
çok zor bir maç işallah puan alırız
|
inşallah mehmet yildiz süskünlügünü bozar yüzümüzü güldürür.
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;650661]ferhat oynamazsa kadir oynamaz keita veya saidou oynarsa bu maçtan 1 puan koparırz mehmet ve ceyhun gününde olurlarsa sürpriz yaparız[/QUOTE]
sen daha hiç maç izlemedin herede adamlar bir birşey yapmaya çalişiyorlar mesala ferhat ilk yarida kaç tane orata açti isbetsiz olsada birşeyler yapti kadir bütün toplari kesdi aşa yukari ikinci yari kadirin yanina keitayi koysaydi gol yemezdik sen ilk önce maçlari izle adamlar süper oynuyorlar bide geçensene son 7 maça bak kadir kaçdakka sahada kalmiş hepsinde 90 dakka oynadi takimda bir yükseliş gelmişti mesut bakkala kadirde onla birlikde yükselen futbolcu istikrali birşekilde oynuyor senin beyen medin adam geçense keitayla ne top kestiler sen bence maçtan anlamiyon yada yanliş yazdin |
LAZ FIKRASI ::D
Lazlar gürcülerle savaşıyorlarmış lazlar gürcülere el bomabası atıyorlarmış gürcülere gürcülerde pimini çekip geri atıyorlarmış. :D bekle trabzon yigido geliyorrrr |
[QUOTE=tarık6;650666]cok boş yorum yapıyorsun gardaş ferhat oynamazsa kadir oynamazsamış kadir banko oynaması lazım bu takımda ferhatsa daha genç ama son maçın etkili oyuncuydu o yuzden gardaş sen futboldan anlamıyorsun kendini boş yere zaman kaybetme yorum yazmakla[/QUOTE]
her yorum yapana ayni ifadeleri kullaniyorsun!! dikkat ettigim kadariyla sen hic bir seyden anlamayansin |
[QUOTE=kiNgSiZe58;650837]LAZ FIKRASI ::D
Lazlar gürcülerle savaşıyorlarmış lazlar gürcülere el bomabası atıyorlarmış gürcülere gürcülerde pimini çekip geri atıyorlarmış. :D bekle trabzon yigido geliyorrrr[/QUOTE] huhahaha onlar bize hamsi atacaklar bizde kilciklarini ayiklayim yiyecez |
[QUOTE=tarık6;650666]cok boş yorum yapıyorsun gardaş ferhat oynamazsa kadir oynamazsamış kadir banko oynaması lazım bu takımda ferhatsa daha genç ama son maçın etkili oyuncuydu o yuzden gardaş sen futboldan anlamıyorsun kendini boş yere zaman kaybetme yorum yazmakla[/QUOTE]
kardes bana kizacaksin belki k.Bakma ama sen Kadirin nesi oluyorsun? [url]http://www.sivasspor.com/forum/search.php?searchid=6065796[/url] Mesajlarinin 90% hepsi Kadir Bekmezcile alakali. yoksa sen fake nick yapipta kendini savunanlardan misin :D |
[QUOTE=kiNgSiZe58;650842]kardes bana kizacaksin belki k.Bakma ama sen Kadirin nesi oluyorsun?
[url]http://www.sivasspor.com/forum/search.php?searchid=6065796[/url] Mesajlarinin 90% hepsi Kadir Bekmezcile alakali. yoksa sen fake nick yapipta kendini savunanlardan misin :D[/QUOTE] [B]Bu Adama heo dikkat ediyorum...herzaman kadir pekmezciyi savunuyor..tamam kadir iyi ama bu adamin zoruyla kimse kadiri sevemezki ben sevmiyorum mesela..herzaman ayni yorumu yapiyor birsyedende anlamiyor :D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:02. |