![]() |
Cevap: Türkiye tarihinde ilk kez finalde
uhh.. a.. dev adam 12 dev adam,, "12 DEV ADAM ve BOGDAN TANJEVIC" e helal olsun... umarım Tanjevic te sağlığına kavuşur,, (kolon kanseri ve Türkiye'yi yalnız bırakama dedi ve kemoterapi son seans tedavisini tüm ısrarlara rağmen kabul etmedi)
|
Ne heyecandı ya,aklım gitti gitti geldi,İnşallah finalde zoru başarır Abd yı de yenerek dünya şampiyonu olabılırız.Yarın yenılsekde bıze bu gururu yaşatan mıllı basketbolcularımıza sonuna kadar helal olsun..
|
[url]http://www.fibatv.com/page/Video/0,,12805~1648330,00.html?tabb=highlights&pnumber=1[/url]
|
Finale çıkmak çok güzel bir duygu ancak sırp ve hırvatları yenmek ayrı bi güzel.
hatta öyle ki trabzona 3 atsak ancak bu kadar sevinebilirdim, o kadar yani:) |
bu başarıyı İNŞALLAH amerika galibiyetiylede süsleriz.inanın amerikayı yenmeyi dünya şampiyonu olmaktan daha çok istiyorum.
|
haydi turkiyem simdi sira amerikada
|
ben hala inanamiyorum turkiyem ruya takim abd ye karsi insallah yenecez :D
tessekurler bize bu gururu yassatiginiz icin:);) |
Ne Mutlu Türküm diyene
|
helal olsun şu amerikasyıda terle bir etsek yeter bize dağıtalım inşallah bugün conileri
|
Sırpları bu kez kendi silahlarıyla vurduk
ispanyayı hırvatistanı hep son saniye basketleriyle yendiler ama bu kez tam tersi oldu 0.5 saniye kala bu kez sayı yiyen taraf oldular böylece geçen yıl onlara karşı kırmış olduğumuz şanssızlığı bir kez daha kırdık 2001 finalinin rövanşını aldık o sene de TÜRKİYEde oynanan şampiyonanın finalinde yine o zamanki Yugoslavya ile final oynayıp kaybetmiştik o kaybın üzüntüsüne bir de Çetnik selamı vermişlerdi bu kez çetnik selamı vermelerine izin vermedik Bosnalı kardeslerimizi üzmedik tüm TÜRKİYE arkanızda bu olumlu rüzgarda yelken açıp altını da istiyoruz :Dinancımız tam, ancak maç henüz oynanmadı temkinli olmakta fayda var rehavete kapılmadan sırbistan macında düştüğümüz hatalara düşmeden ABDyi yenmek istiyoruz başarılar milli takıma ayrıca maçı izleyecek taraftarımıza da şimdiden doktora randevu almalarını istiyorum hastanede yer kalmayacak sesi kısılanların sayısı bir hayli fazla olacak bu akşam :D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:32. |