![]() |
Cevap: 4 Eylül Belediyespor 2 - Kahramanmaraşspor
[QUOTE=xremix;651462]hayatınız bedava olmuş,bedav yiyecek bedava kömür....v.s ondan sonra takımdan başarı bekleyin....[/QUOTE]
sen ne konuşuyorsun kim bedava girmiş sen beni ne tanıyorsunda ukalalaşıyorsun lafını bil ben kapıları geç açıyorlar diyom sen ne anlıyon sen maça gelmen sonra ahkem kesme adamı hasta etme |
densizin biri çıkmış bedavacılıktan bahsediyor senin maç seyrettiğin kadar ben deplasmana gitmişim o densiz belkide maçı maçı bedava sanıyor e nolacak belki maça gelse beleş diye bilet almadan kuyruğa girecek densizmi arıyon sakın bana cevap verme
|
maçı bedava sanan densiz birde başarı bekliyorsunuz diye yorum yapıyor kafasındaki zihniyet bu kadar
|
[QUOTE=xremix;651462]hayatınız bedava olmuş,bedav yiyecek bedava kömür....v.s ondan sonra takımdan başarı bekleyin....[/QUOTE]
ne demek istiyorsun burası taraftar sitesi hayır kurumu değil hem senin zannettiğin gibi maç bedava değil paralı yani maça gelmek istesen o hayalle gelecektin bedava kömür bedava yiyeceği sen alıyorsunki o aklılla yazıyorsun allaha çok şükür çalışıp kazanıp yiyiyorum herkes başkalarını kendi gibi görürmüş aynen seningibi |
GURURUMUZSUNUZ :)))))))
|
Bugünün Tek Güzel Haberi
|
Tebrikler Belediye
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:57. |