![]() |
Cevap: SEDAT VE YERE FIRLATTIĞI FORMA
yapmayın allahınızı seviyorsanız.... ruhunu ortaya koyan sedat için bu yorumlar agır ve haksız. kendisinisi bu takıma adayan tek oyuncu varsa o da sedatdır. kendini kayıp edip yaptıgı bi hareket bu kadar agır eleştirilemez. bu takımda tek çırpınış sergileyen o oldu. diger maçlarda da kart görüyorsa bu gayret ve çabalarının neticesi oluyor...sedatın üzerine bu kadar yük binerse olacagı bu. kartda görür faulde yapar
|
taraftara kendini ancak başarılı oyunla gecit vermeyen defansla affettirirsin
ama yönetime kendini affettirmen kolay merak etme için rahat olsun çünkü kadro kısıtlı:D:mad::D:mad::D:confused:;):rolleyes: |
adam bide çok çalışmış iyi işler yapmış gibi kendini futbolcu sanıp forma atıyo buna 4 maç fılan ceza versinlerde diallo oynasın dialoo daha ıyı
|
beyler formayı hakeme attı diye duymustum doğrumu?
|
Saçma saçma konuşup adamın asabını iyice bozmayın..Adam gururuna yediremiyor..Diyerleride böyle olsunda formayı atsın..Adam formayı yere değil hakeme atıyor..
|
[QUOTE=58namso58;651622]yapmayın allahınızı seviyorsanız.... ruhunu ortaya koyan sedat için bu yorumlar agır ve haksız. kendisinisi bu takıma adayan tek oyuncu varsa o da sedatdır. kendini kayıp edip yaptıgı bi hareket bu kadar agır eleştirilemez. bu takımda tek çırpınış sergileyen o oldu. diger maçlarda da kart görüyorsa bu gayret ve çabalarının neticesi oluyor...sedatın üzerine bu kadar yük binerse olacagı bu. kartda görür faulde yapar[/QUOTE]
böle yorumlar yazınca bende deliriyorum yaaaa. sedatın ne özelliği var o olmazsa sivasspor olmazmı. pazıbandını attı diye hayrettine neler yapıldığını sakın unutma.. en kutsalımızı formamızı fırlattı adam. ama neden tepki verelimki sedat sivaslı diil üstüne gidersek ayıp olur misafirperverizya. sivaslı olcaktıki bak bakalım yarın sivasa girebiliyomuydu heyyyytt beee.. ne hallere düştük.. kahraman ilan edelim sivas sınırlarına girincede boynuna çelenk takalım |
hakeme atmış özür diliyorum sedattan
yere fırlatmamış artık bizim de bir HAGİmiz var hakeme tükürürse o zaman tamam yeni bir hagi doğuyor demek ;) ama oyunuyla degil diklenmesiyle |
Formasini hakeme firlatinca TB TARAFTARI Sivas kümeye diye bagirdi.Yan hakemle münakasaya basladi ona birsey demis olacakki hakem direkt kirmizi karti gösterdi.Keskin sirke küpüne zarar verir diye bosuna söylememisler.
|
konuşacak bişi bulamadınız demi..takımın onuru gururu yerlerde siz hala sedatı konusuyorsunuz..artık süperligde böyle fark yiyen takım mı kaldı bee...sivası seneye trtde izleyecaz siz hala hayrettin-sedat mucadelesi veriyorsunuz...sivası trtde izleyecaz çünkü bu sene ne ankaraspor var nede d.bakır..
|
bana kalırsa sedatın o tepkısı formamıza degıldı,o sınırle hakeme tepkı gosterdı dıye dusunuyorum,ama yınede formayı attıktan sonra gerı almalıydı,gercı o sınırde ınsanın aklınada gıdıp gerı alayım formayı demek gelmezkı.o hakem olacak ******** bızım oyuncuları cok kasıdı. sonuca bahane tabıkıd egıl ama oyuncularda sınır namına bırsey bırakmadı,ustune 6 gol de gelınce ınsandan mantık kalmaz,ben su an sedata kızacak halde degılım,takımım elden gıtmıs,oncelıklı konu sedat degıl!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:41. |