![]() |
[B]bravo arkadaslar yaaa... adamlar susuzmu kalsın yani ne yapsınlar!!! köylerinin içinden ırmak geçiyor olabilir ama demekki içilecek suları yok![/B]
|
SELAMIN ALEYKÜM GARDAŞLAR NASILSINIZ BEN SİVAS SOFULAR KÖYLÜYÜM AMA İSTANBULDA YAŞIYORUM SOFULARLI Bİ GARDAŞIMIZ VARSA BANA MESAJ ATSIN
|
[COLOR="Black"][B]Gardaşlar pek kimseyi tanımasamda bizde HACIALİ köyündeniz.[/B][/COLOR]
|
arkadaşlar sofularlı olan sivasli_koçak arkadaş sofularlıdır
|
[B][COLOR="Red"]semo neyettın böyle yaw..bak herkesın yarasarla ilgili dertlerı dökulmus sayende..sizin köye gelınce valla insan bir an önce kötnuye dönmek istıyor havasından mı suyundan mı artık :D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=hasanvizviz58]ya yarhisarlı ben çimen yeniceliyim suyumuzu çalıyosunuz ama neyseeeee[/QUOTE]
ÇOK DOGRU BENDE ÇİMENYENİCELİYİM BİZİM SUYUMUZU ÇALIYO BUNLAR :D LAAA NE BİÇİM ADAMSINIZ NE İSTİYONUZ BİZİM SUYUMUZDAN İÇMEYE SU BULAMIYORUZ SAYENİZDE SİWAS TOPRAGIM KANIMDA HİPHOPUM |
WE SONRA BİZİM KÖY DEMİ [url]www.yenice.tk[/url] AHA BUDA BENİM SİTE :D
|
[B]biz sitede bir sitenin adresini yazınca reklam oluyor bu ney?[/B]
|
yapma gardaş yaw sivasın bi köyünün sitesi bunun neresi reklam
|
[QUOTE=hafiklisemo58]yapma gardaş yaw sivasın bi köyünün sitesi bunun neresi reklam[/QUOTE]
[B]gardas onu demek istemediğimi belki anlamamıstırsın anlayan anladı!!! senin üzerine almana gerek yok!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:48. |