SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   İzmirli Yiğidolar Manisa'ya Gidiyoruz! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30165)

anilolcay 21.09.2010 10:54

Cevap: İzmirli Yiğidolar Manisa'ya Gidiyoruz!

işte özlediğim beklediğim an geldi kesin olmamakla birlikte beni de yazarsan sevinirim yalçın abi ben sana kesin durumumu cuma akşamına kadar burdan belirtirim.emeğinize sağlık

yener_sahin 21.09.2010 12:52

[B]Gidecek olanların ayaklarına sağlık...Yolları açık olsun...Güven abi ve baseyev58 abimizden atkılı fotoları bekliyoruz :)[/B]

trafocu 21.09.2010 16:32

Yalçin bey merhabalar.Uzun zamandir görüşemedik. Siz olmadan İZMİRLİ YİĞİDOLAR ses getiremiyor.Manisa maçına dayı çocukları ile gelme durumu var.Cuma günü yine bu sayfadan size bilği veririm.Selamlar.

GuVeN 21.09.2010 17:31

[QUOTE=izmirliyigido;653727]Sivasspor'umuzu geçen sene Ege'de çok yalnız bıraktık. Benim İzmir'de olmamam, Kıbrıslı kardeşimizin ve Bahadır Erdem kardeşimizin İzmir'den ayrılması, Güven kardeşimizin ve Basayev58 kardeşimizin İzmir'de pek sık bulunamaması, Gökhan Turna kardeşimizin sınavları derken İzmirli Yiğidoları bir araya getirmek mümkün olmadı.

Ama bu sene ben İzmir'e döndüm, Onur kardeşimizde döndü. Diğer Yiğidoalrında tekrar bir araya gelmesi ile yine büyük organizasyonlara imza atmaya hazırız. Bunun ilkini Pazar günü Manisa'ya giderek gerçekleştireceğiz. Haydi Yiğidolar, SİVASSPOR'umuzu Manisa'da yalnız bırakmayalım. Bu zor günlerde yanında olalım.

Gelen sayısı çok olursa yine araç ayarlanacaktır. Değilse araçlarla Manisa'ya gidilecektir. Program, katılım durumuna göre belirlenecektir. Gidenler isimlerini yazdırsın.

1- izmirliyigido
2- 35fulya58
3- Berkcan Karaca
4- İbrahim Karaca
5- basayev58
6- chechen Mesut
7- yigido_sampiyon
8-

AYK[/QUOTE]

Gideceklerın sımdıden ayaklarına saglık,ben Sivasda oldugum ıcın yanınızda olamayacagım bu macda.Şu Buca'da ve Eski İzmir'de Sivaslı derneklerının acıldıgının haberlerını yapan hemserılerımızde bı ses etselerde bı kendılerıyle oradakı arkadasların tanısma ımkanları olsa!

basayev58 21.09.2010 19:25

[QUOTE=anilolcay;653802]işte özlediğim beklediğim an geldi kesin olmamakla birlikte beni de yazarsan sevinirim yalçın abi ben sana kesin durumumu cuma akşamına kadar burdan belirtirim.emeğinize sağlık[/QUOTE]

Bir maçada kesin geliyorum de,hep son dakika;)) gelsen iyi olur,özledik.
bu arada ben haftayada Sivas'ta Antep maçına gidiyorum. Ligtv yi boşuna mı aldık ne:)?

GuVeN 21.09.2010 19:27

[QUOTE=basayev58;653937]Bir maçada kesin geliyorum de,hep son dakika;)) gelsen iyi olur,özledik.
bu arada ben haftayada Sivas'ta Antep maçına gidiyorum. Ligtv yi boşuna mı aldık ne:)?[/QUOTE]

Gel kardeşim gel maçı beraber izleyelim.bende o maca kalıp donecegım Allahın ıznıyle.

GokhanTurna 21.09.2010 20:01

hop dedik beni unutmayın giderken :)

izmirliyigido 21.09.2010 20:06

Gelecek olanlar en geç Cuma öğlene kadar bildirsin ki otobüs mü ayarlayacağız, şahsi mi gideceğiz belirleyelim.

AYK

Cley 21.09.2010 20:23

[B]Yolunuz açık olsun Yiğidoİzmir...[/B]

GokhanTurna 21.09.2010 21:12

Benim uğrummudur nedir bilmiyorum gittiğim hiç bi maçtan puansız dönmedik :)İnşallah bu maçta tribünde olurum sorun çıkmazsa

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44.