![]() |
Cevap: Yiğido'dan başarı sözü
düzelmenin zamanı geldi geçmez işallah
|
Söz verseniz ne olacak. Söz değil icraat gerek.
|
[QUOTE=kaplanlı;657883]milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirip daha derli toplu bir onbirle sahaya çıkabiliriz diye umudum var.kayseri maçında bunu göreceğiz aynı senaryoyla karşılaşırsak artık mesut bakkalın sivasspora faydasının olmayacağı anlaşılacaktır.gerisinide kendisi anlar artık.[/QUOTE]
[B][COLOR="blue"]dostum umarım son milla maç arasına benzemez. o zamanda milli maç arasdı dedik. gs,ant ve bursa maçları gibi zorlu maratondan sonra iyi oldu bu ara dedik. ama gittik hezimete uğrayıp geldik. ts den 6 tane yedik. unutmayalım ki kayseri de çok iyi bir takım. ve inşallah aynı şekilde madara olmayız. galibiyet imkanı görmüyorum ama beraberlik oluyrsa büyük başarıdır bence. bu takım bunu söyletiyorya bana ve sinirimden şimdi klavyeyi parçalayacağım. mesut hocaaaaaaa bizi bu hale getirdinya daha ne diyelim sana.:mad::mad::mad::mad:[/COLOR][/B] |
Bence bu ara bize ilaç gibi gelecek, tıpkı Galatasaray maçındaki gibi bir başlangıç yapacağız bu aradan sonra, ancak unutmamak gerekir, Galatasaray maçında sadece oyuncularımız değil seyircimiz de müthişti, inşallah bu ara seyircimize de yarar ve takımızı ligin ilk maçındaki gibi destekler
|
YA BU TAKIMDA GOL ATACAK ADAM YOK ADAM MEHMET GOLCÜ DEİL TAKIMI DİNLENDİRİCİ BENCE ZEKİ HER İNSAN GÖRE BİLİR BUNU YAZIK TARAFTARA YAZIK
|
Mesut hoca formsuzda olsalar Zita, Suarez ,Keita ve Dialloyu şu anki kadroda kesemezsin çünkü bunlardan daha kaliteli futbolcularımız yok.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:26. |