![]() |
Cevap: Başkan Almanya'ya gidiyor
[B][COLOR="Green"]MHK ile konuşması ne kadar etkili olabilir acaba ? Kaybedilen puanlar falan.Zaten kendi takımımız için demiyorum puan kaybeden her takım çoğunlukla hakemi şuçluyor.Haklı olan da var (bizim gibi) haksız olanda var.[/COLOR][/B]
|
Bu haberde Yabancı Hoca Kokusu alıyorum belki bir t.direktörle görüşmeye gitmiştir:D
|
dönerken de Röberi getirse keşke
|
adam gibi oynasin hakemide yensinler kimseye yutturamazsiniz bu kokusmus hikayeleri
|
[QUOTE=GokhanTurna;658050]Belki Lorantla görüşcektir :) Mesut hocamızdan kat kat iyidir Lorant nede olsa eski hocamız ama kadro yeter mi ona bilmem[/QUOTE]
nakadar sacma! lorantin kariyerine bir göz atin isterseniz. takib etmediginiz belli. sivasdan sonra mesela cine gitmis, liaoning takiminda 4 ay görev yapmis, slovak ikinci liginde dunajska streda'da 5-6 ay kalmis. ataspor münih isminde bir 8.lig takiminda bile antrenörlük yapti bundan sonra. en son menajerlik yapiyordu tebe berlin'de. almanya besinci ligi. yani senelerdir profesyonel futbolda bile calis(a)miyor. bir sene bile kal(a)miyor takimlarinda. böyle bir insani takimimizin basina getirmek istiyormusunuz? ben 1860 münih taraftariyim, lorant bizim takimda tam 9 sene görevdeydi. dogumumdan beri 1860'in en güzel günlerini onun sayesinde gördük. ücüncü ligden, hemen ikinci lige, ordan hemen birinci lige. 1999/2000'de bayern münihi iki kez yendik derbilerde, ayni sene sampiyonlar ligi oynadik. ama on sene sonra pili bitmistir, kariyeri bitmistir, verecegi birsey kalmamistir. bize genc, vizyonlu, istekli ve motive edebilen bir antrenör lazim, gelecekse illaki. |
YİNE APUK SAPUK YORUMLAR LORANT DAUM FELAN YAPMAYIN KOMİK OLMAYIN YA
|
Eger bir hoca degisikligine gidilecekse suanki teknik ekipten daha basarili bir ekip gelmesi gerekir.Maksat sadece yesillik olsun diye degil burada ismi zikredilen alman hocalarin ikisinden cok daha üstün ve kaliteli mesut hoca insallah basta sivassporumuz basarisi söz konusu olmak üzerre her iki taraf icinde hayirli olur gercekten mesut hoca kaliteli alcak gönüllü sammimi ve dürüst bir insan.Ancak hocali tartismaya acik yanlisi yokmu?var basariilimi?hayir bana göre son iki yada üc hafata daha kredi verilmesinden yanayim sadece bu benim düsüncem eger basarili olamazsa zaten kendisi birakir gider.Biz adam satmayiz biz SiVASLIYIZ zaten bagzilarida böyle diyordu ben adam satmam diye son olanlar hepimiz izliyoruz aksam istifani acikla sabah baska takimla anlas ve daha önemlisi gectimiz hafta sonu evinde oyna anlasacagin takimlada berabere kal bu ne firildak kardesim üc günlük dünyada bu kadar firildak olmaya degmez lütfen.
|
Almanya Milli Takım'ı yenilirse hocası bize gelecekmiş. ::rolleyes:
|
Benimde ilk aklıma gelen yeni bir hoca görüşmesi diye düşündüm... İnşallah öyle olur. Hakem makem bahane :)
|
[B]Muhtemelen Riza Calimbay`da Almanya`ya gitmistir ;)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:07. |