SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   TARAFTARIN VEFASI TAKIMIN REZİLLİĞİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30390)

MESSİ58 18.10.2010 15:46

Cevap: TARAFTARIN VEFASI TAKIMIN REZİLLİĞİ

ÖLECEĞİMİZİ BİLSEK YİNE GİDERİZ SEVDAMIZ FUTBOLCUYA YÖNETİME DİİL SİVASSPORA HERKES GİDER SİVASSPOR KALIR. AMA SİVASSPORU BU LİGDEN DÜŞÜRÜRSENİZ YEDİ CİHANDA ELİMİZ YAKANIZDA OLUR UNUTMAYIN...

Ertugrul 18.10.2010 15:54

[B][I]Bu gençler her türlü güzelliği hak ediyor, Sivas Belediyemiz Sivasspor.Com'dan da yayınladığımız Çağrının ardından arkadaşların ifadesine göre 7 yıl sonra ilk defa Taraftarlarımıza Otobüs tahsis etmiş, tahsis edilen otobüsün hali ortada ama ne diyelim 7 yıl sonra ilk olunca bunada şükür diyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Doğan Ürgüp'e yinede 7 yıllık aradan sonra bir ilki gerçekleştirdiği için teşekkür ediyoruz.

Yeniçeriler grubunun fedakar üyelerinede helal olsun ne diyelim ...[/I][/B]

Salim58 18.10.2010 19:10

[B]Helal olsuz sizlere.Bu kareleri, Yönetim, Hoca ve futbolcular görüyormu acaba.? Bu vefakar taraftarlar ne şartlarda bu takımın peşinden sürüklenip gidiyorlar..[/B]

caggry 18.10.2010 19:19

helal olsun kardeşlerimize allah onlardan razı olsun. hiç birşey değilde geçen seneden ders alınmaması üzüyor beni.galatasaray maçında oynayıp yatan bir takım var.bence takımın baştan aşağı temizlenmesi tamamen yeni ve genç bir kadro gelmesi gerekli.inşallah bu senede düşmeyiz...

bulutbey27 18.10.2010 19:20

hll olsun sizlere sonsuz teşekkür ruhsuz oyuncu ve hocalara lanet olsun

:cool: 18.10.2010 19:23

Nedir bu gardaşlarımın suçu şimdi.Şu saf yüzlere,buruk tebessümlere bir bakın.

Ey yöneticiler.
Şu kareleri piksel piksel inceleyin.Bunlar maaş almıyor.Bunlar para yemiyor.Bunlar göbek okşamıyor.Beklentileri yok tek şey dışında.
Tek tek isimleri önemli değil,taraftar deyip geçtiğiniz asıl varoluş sebebinizdir bu canlılar.

Aklınızı başınıza alın.Hepiniz gidersiniz.Esameniz okunmaz.Sanınız anımsanmaz.
Ama bu otobüs değişmez.Bu otobüstekiler değişmez.

MESSİ58 18.10.2010 23:34

YİNE AKLIMA GELDİ EŞŞEKÇİLERİN YİĞİDONUN SUÇU NE? DİYE BAĞIRMALARI YİNE DELLENDİM YAVSS UYKULARIMZII KAÇIRDINIZ ALLAH NASIL BİLİYOSA ÖLEYAPSIN SİZİ

tekdoktirin 19.10.2010 04:12

BU EMEKLERE ÜZÜLÜYORUM YAZIK YÜREİNİZE SALIK TEŞEKKÜRLER İSTANBUL DAN

kakikli 19.10.2010 09:23

gerçek yiğidolar yine fedakarlık göstererek aç açına yollara düşüp memleketinin en büyük markası olan sivasspor'u desteklemeye gitmişler.bu çocukların duyduğu heyecanı yönetim,futbolcu,antrenörler duyuyormu acaba?
ben her zaman derim benim duyduğum heyecanın %10u futbolcularda olsa biz her maçı kazanırız ama maalesef bizim paramızla bize ihanetler yaşanmaktadır.
ben 28 yıllık hayatımda şunu gördüm; [B]para için sadece para için oynayıpta benim kadar heyecan duymayan futbolculara inanıpta takım için fedakarlık yapılmaya değmiyor.[/B]
olan her zaman taraftara olur futbolcular,antrenörler ve yönetim parasını kazanmaya devam eder...
umarım bu grursuz oynayan futbolcu ve yetkililerden kurtuluruz tez zamanda..

yener_sahin 19.10.2010 09:44

[QUOTE=kakikli;660668]gerçek yiğidolar yine fedakarlık göstererek aç açına yollara düşüp memleketinin en büyük markası olan sivasspor'u desteklemeye gitmişler.bu çocukların duyduğu heyecanı yönetim,futbolcu,antrenörler duyuyormu acaba?
ben her zaman derim benim duyduğum heyecanın %10u futbolcularda olsa biz her maçı kazanırız ama maalesef bizim paramızla bize ihanetler yaşanmaktadır.
ben 28 yıllık hayatımda şunu gördüm; [B]para için sadece para için oynayıpta benim kadar heyecan duymayan futbolculara inanıpta takım için fedakarlık yapılmaya değmiyor.[/B]
olan her zaman taraftara olur futbolcular,antrenörler ve yönetim parasını kazanmaya devam eder...
umarım bu grursuz oynayan futbolcu ve yetkililerden kurtuluruz tez zamanda..[/QUOTE]

[B]Bizim derdimiz sadece Sivasspor...Takım kötü sonuç alsın almasın bu takımın arkasındayız.Bugün yine oynasak anı şekilde o otobüsler dolacak ve yine herkes kardeşinin omzunda deplasmanını yapacak ve yine armanın, kırmızı beyazın aşkına yollara düşecektir...

Biz asla bu takımı severken heyecanımızdan ödün vermedik.Dün çarşamba batman deplasmanındaydık,yakın zamanda diyarbakır, trabzon deplasmanlarına gittik,ömrümüz yettiğince yine deplasman yapacağız ve futbolcularımız deplasman tribününe baktıklarında bir kişi bile olsak ayakda duran bir YENİÇERİ ,geröek bir taraftar görecektir.

[U]Yeniçeriyiz RUHUMUZ Yeter...[/U][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:22.