![]() |
Cevap: Kural Hatasi Iddiasi
[B]
Her mac sonrasi hakem deyip duruyorsun. Düseceksekte sempati toplayip düselim. Butür aciklamalarin amaci bir sonraki macta hakemi etki altina almaktir... [/B] |
[QUOTE=equl58;660785]turks senin yaşın kadar ben top oynadım ben bu takımın 3 . lig ve 2. lig maclarınıda izledim herzamn gittim siz oraları bilmezsiniz siz anadan doğma süperlig ci oldunuz siz dedğim gibi gecek sivaslı değilsiniz gercekçi düşünmekse maçı izledinmi 1. golu attık ve net 2 tane kacırdık sonrada hakem bizi yaktı laf olsun diye yazma!!![/QUOTE]
ALLAHIMA yemin olsun ki bende çok izledim 3.lig maçını 2.lig maçını bilmeden hakkımda yorum yapmak haddin değildir senin nerden biliyorsun izlemediğimi hatta sana şunu söleyim hiç unutmam aklımdadır hep 3.ligde şampiyon olduğumuzdada hava yağmurluydu 2.ligde şampiyon olduğumuzdada hava yağmurluydu yeter sanırm buda sana:rolleyes: |
üçyıldız58!!!!!
1- bursa macı mac ortada gidiyo mehmet 100 de 100 lük posizyon hakem topsuz alanda faul çalıyo! 2- antep macı golumuz verilmiyo cihan kaleciyle başbaşa ofsayt sonra ceyuh gole gidiyo alakasız bir ofsayt 3-kayseri macı izledğiniz daha ne diyelim hakemin bir oyuna etkisi daha nasıl olur bunlara tamam diyeceğiz senin gibilere haklısın bank asya bile fazla gercek tarftar olun taraf olmayın ltf bu takım bizim |
[B]arkadaslar gecin su hakem ayaklarini ya.
ben yillardir futbol izlerim. hakem hatalari hep olmustur ve olacaktir. bugün bize yapilir yarin baska takima. sezon sonu hakem hatasindan alinan ve kaybedilen puanlar 3 asagi 5 yukari aynidir. antalya macinda da antalyanin bir golü güme gitti. yani olaylara atgözlügü ile bakmamak lazim. ben objektif bakiyorum ve süper ligde her maci izliyorum. türkiyede yönetimler basarisizlikta hep ilk önce hakeme yükleniyorlar.. sapkalarini önenü alip biz nerde hata yaptik diyen hic yok. tas gibi takim kurduk diyenler simdi hesp versin.[/B] |
BU ADAM COK KOMIK YA!
................... :mad: |
aman ha tekrar falan edılmesın ıtıraz da etmeyın artık farklı yenılgılerden bıktık
|
Tamam hakem hatasına sığınmak doğru değil belki ama biz o golü yemeseydik bu maç 4-1 bitmeye bilirdi bunuda unutmamak gerekir
|
ASIL HATA SİZİN GİBİ SİVASSPOR YÖNETİCİSİ OLMASI
|
Maç tekrarlansa ne olacak bu ruhsuz 11 ile? Ne değişecek?Ben Fikret Ünsal'a kızmıyorum bu konuda çünkü sezon başından beri hakemlerce katledildiğimiz bir gerçek! Ama bu takımda insana ışık vermiyor ki be kardeşim çıkıp gür sesle açıklama yapayım.Böyle bir ortamda kimse basın sözcüsünün açıklamasını ciddiye almaz,çoğunluk da bunu bahanelerın ardına saklanmak gibi algılar doğal olarak.Maçta kural hatası cidden varsa çok kritik bir yerde olmuş,maçın kaderini etkilemiş hakem gerçekten kural hatasıysa!
Zaten hakem hatalarına alıştık o bambaşka birşey,hakkımızın yenmediği haftalarda da cıkıp acıklama yapmalıyız bu hafta hakkımız yenmedı,bu ıste bır tuhaflık var gıbılerınden!:) |
Asıl hata Sivasspor'un menfatlerinin svunalmasını hazmedemeyen Sizin gibi Sivasspor taraftarının olması...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37. |