![]() |
bu jenaratör konusunda resmi bir açıklama varmı bilen varsa bilgilendirsin lütfen.
|
Isiklandirma hallolurda kis bastirinca aksam ayazinda nasil mac olur onu bilmem,kisin fazla gece maci oynatmazlar gibi geliyor bana.
|
[QUOTE=Alperen58]Isiklandirma hallolurda kis bastirinca aksam ayazinda nasil mac olur onu bilmem,kisin fazla gece maci oynatmazlar gibi geliyor bana.[/QUOTE]
ayaz dedinde gardaş, birden burnumun sızladığını hissettim. :) Sivasın ayazlarını bile özledik valla... |
[COLOR=BLUE]BU GÜN İTİBARİYLE 3 DİREK TAMAM BİRİDE BİTMEK ÜZERE 21:30 İTİBARİYLE IŞIKLAR ŞU ANDA YANIYOR..ÇOKTA GÜZEL GÖRÜNÜYOR..HAYIRLI OLSUN SİVAS'IMIZA...[/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BU GÜN İTİBARİYLE 3 DİREK TAMAM BİRİDE BİTMEK ÜZERE 21:30 İTİBARİYLE IŞIKLAR ŞU ANDA YANIYOR..ÇOKTA GÜZEL GÖRÜNÜYOR..HAYIRLI OLSUN SİVAS'IMIZA...[/COLOR][/QUOTE]
[b]Hayırlısı olsun...4. Direk içinde çalışmalar devam ediyordu...Pazartesi günü deneme ışıklandırması yapılacak..Bizde orada olacağız...[/b] |
IŞIKLANDIRMA SİSTEMİMİZ HAYIRLI VEDE UGURLU OLSUN
DEGERLİ KARDEŞLERİM BÜGÜN STADIN ÖNÜNDEN GEÇTİM HAKKATEN SÜPER OLMUŞ 3. DİREGİ DİKMİŞLER NEDE GÜZEL YAKIŞMIŞ 4 EYLÜL STADIMIZA MUHTEŞEM BİR MANZARA OLMUŞ İNŞALLAH IŞIKLANDIRMA SİSTEMİNDE VEDE TEDAŞTAN DOĞACAK BİR MANZARAYLA KARŞILŞAMAYIZ. DEGERLİ YİGİDO KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI UGURLU OLMASI DİLEDİYLE. YOLUMUZ AÇIK OLSUN..
|
ışıklandırma tamam ama sanki diğer stadlara göre lamba sayısı az olmuş stadın küçük olmasından mı acaba? kayseriye malatya ya göre az. ayrıca fener maçı gündüz ışıklandırma yok fener bugünkü oyunuyla sivas ın başına bela olur çok hızlı oynuyorlar
|
fener maçı gündüzmü olacak gecemi?
|
bugün akşam evden çıktım bir aydınlık var.
ışık gelen yer stadyum tarafıydı inanın çok sevindim. çok güzel görünüyor. hadi hayırlısı. güzel olacak güzel . |
HAYIRLI OLSUN...
Cok sükür sonunda tam bir stadyuma kavusuyor Yigidolar.
Hayirli ugurlu olsun,insallah bol bol puanlar aliriz orada!.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:31. |