SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30507)

Salim58 29.10.2010 15:34

Cevap: Sivaslı 4 Eylül stadına gelmiyor!

[I][B]Önceki yıllarda taraftar iç saha maçına banko bakıyordu,Şimdi ne oldu yinede bir ümit diyor fakat yine boynu bükük ayrılıyor.Şu hafta bu hafta diye diye bu günlere gelindi.Bu taraftar bu takımı bırakmış değil sadece eski 4 eylüldeki futbolu ve skoru görmek istiyor.Maçtan çıkınca istasyon caddesini üzgün değil neşeli ve sevinçli bi şekilde adımlamak istiyor.

Şimdi bakıyorumda Sivasa gelen takımlar Sivası artık deplasman olarak görmüyorlar.

Yönetim bunları zannedersem biliyor.........[/B][/I]

phenom58 29.10.2010 15:51

Taraftar Sivassporun yenileceğini bile bile niye maça gitsin

effenberg 29.10.2010 15:56

Niye gelinmiyor??
Bence bir cok sebeplerden olabilir örnek verecek olursak,

1.Takim iyi olmadigi icin taraftar takimina güvenmiyor
2.Maddi sorunlar dan olabilir
3.Stad in eski olusu ve komfordan yoksun olmasin dan
4.En önemlisi Sivas daha bir futbol sehiri olamdi benim görüsüme göre(Bir Bursa,G.antep)

HALIL 29.10.2010 16:09

seyirciler gelmesin taraftarlar gelsin yeter:D lutfen duyarli olalim

58_babacan_58 29.10.2010 16:09

[B][CENTER][COLOR="Red"]BİZİM SİVAS TARAFTARI ADAM OLMAZ ABİ HEPSİ İYİ GÜN DOSTU,KÖTÜ GÜN DOSTU OLMAK ÖNEMLİ İÇLERİNDE BİRAZ VAR KÖTÜ GÜN DOSTU AMA ODA BİZE YETMİYOR İŞTE....[/COLOR][/CENTER][/B]

karyola 29.10.2010 16:30

NİYE GELMİYOR BEN BİR KAÇ ÖRNEK VERİYİM.2 SENEDİR TAKIMIN REZİL DURUMU TARAFTARI BIKTIRDI.SİVASSPOR YÖNETİMİ TARAFTARI TRİBÜNE ÇEKECEK TRANSFERLERİ YAPMADI NERDE EMEKLİ VAR ONLARI GETİRDİ.TRİBÜNDE HER MAÇ KAVGA ÇIKIYOR TAKIMIN KÖTÜ OYUNU TARAFTARI GERİYOR TARAFTAR BİRBİRİNE GİRİYOR.LANET OLSUN DİYİP STADIM YOLUNDAN BİLE KİMSE GEÇMİYOR.:mad::mad:

58CeZa58 29.10.2010 17:31

yönetim anca böyle seylerde konusur para gelmyior ya stad girisinden hemen
bi cagri yapiyorlar tartar iyi ve kötü günde gelmeli falanmis
oyuncu parasina bile kiyamiyan yönetimden ne beklenir

iyi bi oyuncu alinsaydi paraya kiyip
o parayida iyi futbola iyi bir oyuncuyla
dolu stadtan cikarirlardi
ama bu gidisle belki borcumuz olmazda bilmyiorum ama bi lig asaga düsecegiz ozmn bakalim kac kisi gelecek

kiNgSiZe58 29.10.2010 17:39

[QUOTE=yorumcuyuz;664373]niye gelmiyor bir düşünelim..!

yönetim taraftarı salak yerine koyarsa gelmez.
üç kuruş paraya kıyıpta futbolcu almazsa gelmez.
nerde kalıntı bedava futbolcu aldık bunlardan hayır gelmeyecegini bildiği için
yok şunu aldık yok bunu aldık deyipte fıs cıkarsa transferler gelmez.
fikret ünsalın abuk sabuk açıklamalarını duyduktan sonra gelmez.
geçen seneden ders çıkarmayan yönetimin aynı hataya düstüğü için gelmez.
rakıp takımın nasıl güzel oynadıgını gormek ıstemedıgı için gelmez.
sivassporun halini görüp iç çekip boylemi olacaktı dediği için gelmez.
eskiden bu takıma şu kadar attık ama şimdi dediği için gelmez.
[B]SİVASSPORUN BU HALİNE ÜZÜLDÜĞÜ İÇİN GELMEZ...![/B][/QUOTE]

aynen katiliyorum sana gardas

elbeylii 29.10.2010 17:40

[QUOTE=zaral;664365][B][FONT="Arial Narrow"]beyler yatın kalkın dua edin orada 5 Liraya 10 Liraya Sivassporun maçlarını izleme imkanınız var istanbulda bırakın süperlig maçlarını bundan 5-6 sene önce 2 ligde ibb maçlarına inönüde 30 Lira verdiğimi bilirim çetin emeçte bahçelivelerde kasımpaşada hatta darıcada hiçbiryerde 5 Liraya 10 Liraya maç yok şu zor günlerde yalnız bırakmayalım takımımızı haydi Yiğidolar bu zor nasıl ikinci ligden bu günlere beraber geldiysek takımımızla bu kötü günleride beraber aşmamız lazım bakın yarın bjk maçı var eski açık tribünü 35 lira bu tribün 4 Eylül' ün 5 Liralık tribünü gibi birşey düşünün tekrar düşünün ve deplasmanlara gidemesenizde onların desteğimize en çok ihtiyacımız olan zamanda en azından kendi evimizde mabedimizde takımımızı yanlız bırakmayalım herkese saygılar [/FONT][/B][/QUOTE]

ZARAL Haklısın ama takımda takım gibi olacakki maça gidiyim adamların umrundamı ben yada benimgibi sivasspor hayranı paradan degilde maçlar zevk vermiyor bir bu hafta maç izledik iyi oynaadılar şimdiye kadar bölemiydi ben her zaman giderim ama azda zevkli olmalı oyun

mgulseven 29.10.2010 17:42

Neden acaba.....Ben bugüne hadar SİVAS VE SİVASSPOR hakkında okudugum ve dinledigim yorumlarda nedense hep taraftarın ve seyircinin elini taşın altınana koyması isteniliyor.Peki bu takımı seyirci ve taraftarmı yönetiyor.Yönetim nerede futbolcuyum diye parasını alıp cebine koyan sonuç ne olursa olsun umursamayan işi ticarete dökmüş futbolcular nerede.Tek suçlu bu takıma gönül vermiş taraftar ve SİVAS halkımı.YORUMU SEVGİLİ YÖNETİM VE FUTBOLCULARA BIRAKIYORUM.............

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37.