![]() |
Cevap: İnönü'de 11. Randevu
yorumlar umut verıcı taraftarımız umutlu sıvasspor o kadar kotu kı bu sene ıstatısıkler ters oluyor.
|
ben temkinliyim puan alırız diyemiyoruz inönüdeki yenilmezlik serimiz bitebilir umutsuz konuşmakta istemiyorum manisa maçını izledikten sonra iyi oynasakta yeniliyoruz basit gol yiyoruz onun için hiç bir maçta biz galip geliriz diyemiyorum bir puan iyi puan
|
Bu Kadro ile oynarsak maci ya kazaniriz yada beraber oynaris.
-------------------------Akin--------------------------- Abdurrahman-------Dennis---Diallo-------------Hayrettin ----Cihan-----------Saido------Keita-------------Zita -------------------Ceyhun---Mehmet----------------- |
YENİLMEYİZ AMA 3PUAN ALSAK SÜPER OLUR TAKIM TOPLAR KENDİNİ:)
|
benim düşüncem bu maç berabere bitecek diye düşünüyorum ama bjk yı yenersek takım için çok iyi olur inş bu maç bizim çıkış maçımız olacak
|
arkadaslar ben kazanacamiza cokk inaniyorum
yeni antrenörle iyi bi cikis yakalariz ins. arkadaslar hem besiktasa karsi istatitiklere bakarsak deplsamanda her sene en az bir puanla gelmis bir takimiz maci 2-1 aliriz |
[B]mağlup olmayız diye düşünüyom..ama bi 3 puan süper olur..:)inşallah[/B]
|
inş 1 puanda olsa alırz
|
Neden olmasın kii SİVASSPOR galip gelmesin neden olmasın kii SİVASSPOR bir beraberlik almasın yeterki bizim ve taraftarın inandıgı gibi futfolcularda inansın bu takımı beşiktaş degil süper ligde kimse tutamaz.
|
[QUOTE=KaLeLi |44|;664550]Beşiktaşın mutlak bir galibiyete ihtiyacı var. Eğer bu maçta kazanılmazsa Beşiktaş'ta karışıklıklar başyacaktır.Beşiktaş patlayabilir bu maçta.[/QUOTE]
sivas ta patlamaya hazır bi takım |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43. |