![]() |
Cevap: Sivasspor'un başarısız durumunun sebebi kim
SEBEBİ OYUNCULAR KİM OLACAK .
|
TARAFTAR NE YAPSİN YÖNETİM NE HOÇA NE YAPSİN OYNADİKLARİ OYUN ORTADA.
|
[QUOTE=izmirliyigido;666986][B]Sivasspor'un geçen seneden beri yaşamış ve yaşatmış olduğu başarısızlığının nedeni kimler ?[/B]
Sağduyulu yorumlarınızla lütfen anketi işaretleyin. Amacımız ortalığı karıştırmak değil, taraftarın sesini mütevazi ve ılımlı bir şekilde birkez daha buradan duyurmaktır. Zaten suçlular belli ve kendilerini de biliyorlar ama, yine de buyrun kalem sizde... [B]Sivaspor'un bu günkü başarısız durumunun sebebi kim ?[/B] 1-) Futbolcular 2-) Teknik direktörler 3-) Yönetim 4-) Yanlış teknik direktör seçimi 5-) Yanlış futbolcu transferleri 6-) Yönetimin ilgisizliği ve bilgisizliği 7-)Hakemlerin yanlı tutumu |
Bülent Uygun'un sattığı futbolculara göz yuman, bu elde kalmış futbolcuları alan, uygun Teknik Direktörü seçemeyen, takıma gaz veremeyen, şu andaki duruma müdahele edemeyen YÖNETİM TEK SUÇLUDUR !...
Başkanda bu duruma göz yumuyor(sa) o da suçlu.. Ama yumruğunu masaya vurup hem Sivasspor'u, hem Sivas'lının onurunu hemde kendi gururunu kurtaracağına adım kadar eminim. Başkanım hem seni, hem Rıza hocayı çok seviyoruz. Yüzümüzü yerden kaldırın lütfen... |
ANKETTE Bİ EKSİK KALMIŞ ODA HEPSİ BUTONU ...
|
[QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;667102]ANKETTE Bİ EKSİK KALMIŞ ODA HEPSİ BUTONU ...[/QUOTE]
Aslında çok doğru diyorsun. Hepsi birde olayın içinde... AYK |
Cevap: Suçlu Kim?
Yönetim bülent uygUna çok yetki verdi o da takımın içine etti yine yönetim yanlış t.d getirdi onlarda tutdu yanlış oyuncu getirdi. yanlış oyuncular yanlış oynadılar. ruhsuz mücadele ettiler forma attılar yere kaptanlık pazobandı attılar kavga ettiler yönetim alternatifi yok varda almak için para yok dedi sustu ve onlar dahada kötüye gittiler yani her neticeden yönetim çıkıyor tabiki suçlu yönetim
Ama mecnun başkana can feda onun gibi bi daha çıkmaz bu sivastan. hata yaptığının oda farkında inkar etmiyor. güzel günleride yaşatan kendisi.masaya yumruğunu vurma vakti geldi vuruyorda zaten arkandayız mecnun başkan |
[B]Mesut Bakkal'la sezona başlanılması ve yanlış tranfser(+30 ve beleş futbolcu) politikası.[/B]
|
ona buna suc vermiyelim...
Tek suclu olan, bu takimi bu hale getiren, eskiden cok sevdigimiz BÜLENT UYGUN!!!!!!!!:mad::mad::mad: |
yanlış transfer ve futbolcular
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:58. |