![]() |
Cevap: Taraftar ne istiyor? Anket araştırması
[B]bu ne bee ben bu ankete hic inanmiyorum [/B]
|
nerede o eski sivas be bursa-ts maçını izlerken kahrımdan öldüm sivassporum nerde dedim ne hallere düştü dedim rakibimiz kimlerdi şimdi kimler oldu
|
başkandan memnunum yönetimden değil riza hocadan memnunum futbolculardan değil takimin yüzde 95 i değişmeli transfer şart
|
Öncelikle bu konuyu dile getiren başta adres58 adlı forum yöneticimize , ve bütün site yöneticilerine teşekkür ederim. İnşallah yönetimi geçelim , inşallah başkanımız bu sitedeki düşünceleri , görüşleri dikkate alır ve ona göre hareket edeceğini umuyorum.
|
Ankete katılanlara ve düzenleyenlere teşekkür ederim ellerine sağlık başkan yazılanların hepsini okuyor şüphesiz. Biz ona inanıyoruz ve güveniyoruz. Bu sene artık elini taşın altına koymalı
|
Gerçekleri yansıtan bir istatistik çıkmış.
başkandan memnunum ama yönetimden değil. yönetimde kan değişiklşiğine ihtiyaç var. rıza hocamızdan da memnunum . hocamıza biraz sabır gösterilirse sivasspor eski parlak günlerine dönüş yapar.transfer şart, genç, hırslı oyuncular almak lazım. |
TARAFTAR NEİSTİYOR TARAFTAR ÇÖKTÜĞÜMÜZ BU BATAKLIKTAN BİRAN EVVEL ÇIKMAK İSTİYOR,BUNUN İÇİNDE FUTBOLDAN İYİ ANLIYAN ADAMLARIN YÖNETİME GELMESİNİ İSTİYOR, MECNUN BAŞKANDAN BAŞKA FUTBOLDAN ANLIYAN ADAM YOK,BELKİ BANA KIZACAK ARKADAŞLAR OLACAK AM, BU KULÜBÜ SÜPERLİGE ÇITIĞI ANDAN İTİBAREN BÜLENT UYGUN YÖNETTİ,BELLİ SÜRE İYİ YÖNETTİ,ENSON İŞTE, HAYATININ EN BÜYÜK HATASINI YAPTI,TAKIMI DAITTI,YERİNE AYNI KALİTEDE ADAM ALMADI,İŞE YÖNETİMDEN BAŞLIYIP FUTBOLDAN ANLIYAN ADAMLARIN YÖNETİME GİRMESİNİ İSTİYOR,SAHADA TERİNİ AKITMAYAN FUTBOLCU BOZUNTULARININ GÖNDERİLİP YERİNE ADAM GİBİ OYUNCULAR ALINMASINI İSTİYOR,ARA TRANSFERDE,BU TAKIMA BALİLİ GİBİ,SÜRATLİ GOLCÜ,EMENİKE GİBİ SIRTINDA ADAM TAŞIYAN GOLCÜ,DEFANSA YOBO KALİTESİNDE İYİ BİR STOPER,İYİ BİR YEDEK KALECİ,ORTA SAHADA HEM GOL ATACAK HEM ATTIRACAK İYİ BİR ORTA SAHA OYUNCUSU,VE SOL KANADI İLERİ GERİ ÇALIŞTIRACAK,İYİ BİRSOL AÇIK ALINMASINI İSTİYOR,
|
[QUOTE=mucahitbaba58;667897][B]bu ne bee ben bu ankete hic inanmiyorum [/B][/QUOTE]
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs545.ash1/31878_393842871541_292652821541_4629845_5942542_n.jpg[/IMG] |
Antket de emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum..Yalnız anket de yer alan sorular bize gönderilmedi..Sadece gelen mesajda sivassporun kurtuluşu ve geleceği için neler yapılmalı sorusu soruldu...Bu soruya oldukça ayrıntılı bir cevap gönderdim... Ankete ne kadar katkım oldu bilmiyorum... İnşallah bu anket sivassspor için yol gösterici olur...
|
[B]vel hasıl kelam taraftarın ortak görüşü hem yönetim bazında hemde takımda köklü degişilikler yapmak lazım iş işde geçmeden gerekli operasyon yapmak şart[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |