![]() |
Cevap: Sivasspor-Kardemir Karabükspor.
bu maçı almamız gerekiyor 1-0 olur...
|
Ben ne olursa olsun her zaman takımıma güvenirim ''FORZA SİVAS'' bu maçı alırız inş. 1-0 olsun bizim olsun
|
ben sivasspor a oynadım ama eğer bu maçı alamazlarsa paf la çıkalımm lütfennn
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Karabükspor Emenike ile kazanır gibi geliyor bana ama futbol bu mucizelere açık kazanabilirz
|
[QUOTE=phenom58;668445]Karabükspor Emenike ile kazanır gibi geliyor bana ama futbol bu mucizelere açık kazanabilirz[/QUOTE]
Emenike'yi gözünüzde çok büyütüyosunuz onların emenikesi varsa bizimde Pedriel'imiz var |
Vallah gecen Kasimpasa macina bakilinca Defansta tek Ümidim, canla basla oynayan bir Sedat var. O da Emenikeyi durdura bilirse Helal olsun. Dialloyla birlikte büyük sorumluluk düsüyor. Gönlümden gecen "Beraberlik". Insallah yinede en hayirlisi Sivassporumuz adina olsun.
|
5 den az yersek ben maraton cıkısta dua edıyor olacagım
kasımpasayı yenemedıkten sonra bız devre arasına kadar lıgden takım yenmemız ımkansız |
ben atom karıncaya güveniyorum bu maç bizimdir
|
[QUOTE=yiğido0858;668419]emenike şov yapar karabuk bize fark atar...[/QUOTE]
aynen bencede ... |
[QUOTE=DoomsDay58;668446]Emenike'yi gözünüzde çok büyütüyosunuz onların emenikesi varsa bizimde Pedriel'imiz var[/QUOTE]
Bizimde Pedrielimiz var ama maçta Pedrielin karşısında Karabük defansı, Emenikenin karşısında Sivasspor defansı olacak ve maalesef hemen hemen her hafta saçma sapan goller yiyoruz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:40. |