![]() |
Cevap: Yüreğinizi Koyun Ortaya
tüm dünyanin gözü önünde haram para yemekten utanmayan insanlardan daha ne bekleyebilirsinki doğrusu ben böyle insanlardan hiçbirşey beklemiyorum
|
Takım Gitmiş devre arasında Gönderilicek oyuncuları zaten rıza hoca belirlemeye başlamıstırda ondan kasımpaşa macında 2 - 3 oyuncuyu oynatmadı ki yeni oyunculara bakmak acısından ama ruh desen kalmamış kalsaydı en çok gol yiyen kasımpaşaya gol atamıyorsan ne bekliyebilirsin takımdan ? ....
|
Bu takım bu zihniyetle bu futbolla bu kafayla bu yönetimle 10 maç yapsın karabükle bırak galibiyeti belki 2 bereberlik alır.Bana bir tane onuruyla şerefiyle oynayan futbolcu söyleyin bende inanayım.Biz sadece SİVASSPOR'u sevdigimiz için her maç yenecegine kalpten inanıyoruz gerçege baktıgımız zaman ise bu karabük en az 1-0 yener gider bizi eger onursuzlar bayram tatilinde evden dışarı çıkmaz antremanları baştan savma yapar bu şekildeki bir hazırlıkla karabük karşısında ise en az 5 yeriz maalesef.
|
Hazır kurban bayramı çok yürek var sakatatcılarda
|
yüreğini ortaya koyabilmesi için o insan(lar)da ilk önce yürek olması gerekir.bu futbolcu güruhuna bakıyorum da............................................
|
[I][B]Olmayan bişeyi nasıl ortaya koysunlar ki ?[/B][/I]
|
bu takım bitmiş tükenmiş .. hiçbir beklentim yok
|
yüreğini kaybetmiş bu adamlardan medet umacaksak yüreği taptaze a2 takımıyla oynar bu yüzsüzlere muhtaç olmadan ligi bitiririz yüreksizlerle oynamaktansa yüreklilerle düşeriz
|
yapılan yorumlara bakıyorum da taraftarlarımız sivassporumuzun tabutuna çivi çakma yarışına girmişler. yahu sivasspor daha düşmedi 22 hafta içerisinde çok şey değişir.
|
[B]Destek olalım böyle yaparak bir darbede biz vurmayalım...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:54. |