![]() |
Cevap: 14.Hafta hakemleri açıklandı
hakem değilmi ? hepsi aynı korkaklar sürüsü güçlü olursan senden yana yada ev sahibi takımdan yana u m u y o r u m ki a k ı l l ı bir maç YÖ N E T E C E K T İ R . tabiki akıllıysa ,kendi bilir bizde evdeki kilimi bozup heybe mi? yaparız A llah bilir, saygılarımla ama hatırlatayım bu sezon hep hakem hatası ve de sahada gezinen bazı vatandaş'lar yüzünden yenildik.yürekten kutlayıp teşekkür ettiğimiz oyuncularımızı tekrar tekrar kutluyorum,bide bu durum değerlendirmesini yönetim kurulu umuyorum ki y a p ı y o r d u r .
|
[QUOTE=ArifŞahin;670675]hakem değilmi ? hepsi aynı korkaklar sürüsü güçlü olursan senden yana yada ev sahibi takımdan yana. U m u y o r u m ki a k ı l l ı bir maç YÖ N E T E C E K T İ R . tabiki akıllıysa ,kendi bilir . Bizde evdeki kilimi bozup heybe mi? yaparız Allah bilir, saygılarımla ama hatırlatayım bu sezon hep hakem hatası ve de sahada gezinen bazı vatandaş'lar yüzünden yenildik.Yürekten kutlayıp teşekkür ettiğimiz oyuncularımızı tekrar tekrar kutluyorum,bide bu durum değerlendirmesini yönetim kurulu umuyorum ki y a p ı y o r d u r .
|
[B]hayırlısı olsun hakemlerden bi beklentimiz yok ellerini vicdanlarına koysunlar yeter..[/B]
|
Kimse Kimsenin Ozluk Hakkiina Tecavuz Etmesin YETER!
|
hakemler açıklanınca bu hakem art niyetli dedim. adam yüzümü kar çıkarmadı. bizi ince ince doğradı
|
Sayın Hakem müsvettesi Cüneyt Çakır,bugün kü gs - bjk maçında hilberte ilk sarıyı gösterdin,ikinci hareketi direkt futbolcuya 100 de 100 sarı ikinciden kırmızı kart,neden gösteremedin göstermedin ART NİYETLİ EMEK HIRSIZLARI..Neyi hangi pozisyonu denkleştiriyon kafanda o anda Allah bilir..hangi hesapların peşindesin..Gs'lı değilim bjk'lı da değilim ama sen kesin birindesin ......................................... Bunların hakemliği yere batsın her maçta aynılar...
|
[QUOTE=58svs58;670570]Bu adam bize karşı önyargılı ve art niyetli[/QUOTE]
yanılıyorsun kendisi şebin kalehisarlıdır sivası seven birisidir takım oynamıyor one yapsın erman gibibir zatınoynadığıtakım ne yapa bilir hakene yapsın yakım takım değilki |
F.BAHÇE’nin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda şeytanın bacağını kırarak İstanbul BŞB’yi ilk kez yendiği maçın sonucunun yanı sıra karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya’nın futbolcularla olan diyaloğu konuşuldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımın milli futbolcusu Gökhan Gönül ve Belediyesporlu futbolcuların saha içerisinde kötü sözler söylediğini iddia ederek üslubunu eleştirdikleri hakem Özkahya, “Ben kimseye küfür ya da hakaret etmedim. İspatlasınlar hakemliği bırakırım” diyerek kendini savundu.
Ne dediler? Sahada bir tek dövmediği kaldı HAKEM Halis Özkahya önceki günkü maçta hedefteki isimdi. Başta Gökhan Gönül olmak üzere birçok isim Özkahya’yı suçlarken, “Bir dövmediği kaldı” dediler. İşte Özkahya ile ilgili görüşler... Gökhan Gönül: Sanki ona ‘Bu sahanın patronu sensin, istediğini yapabilirsin’ demişler. Nasıl bir cesaret vermişlerse anlamadım. Bazı hitap şekilleri çok çirkindi. Aykut Kocaman: Oyuncular üzerinde otorite denen şey oyunculara hakarete varan davranışlarla olmaz. Otorite verilen kararların doğruluğuyla kurulur. Efe İnanç: Bize karşı hitap şekli çok çirkindi. Konuşma tarzı futbolcuları tahrik eder şekildeydi. Bir tek dayak yemediğimiz kaldı. Serhat Akyüz: “Bize karşı konuşması ve üslubu çok yanlıştı. Kendisine dikkat etsin.” İşte dediğim gibi bunlar sahaya maçı yönetmeye değil,çirkeflik nasıl yaparım nasıl tansiyonu yükseltir,nasıl ilgi odağı olurum düşüncesindeler.Bunların hepsi aynı al birini vur ötekine.Emek hırsızları arsızlar. |
[QUOTE=eroldeger;671399]yanılıyorsun kendisi şebin kalehisarlıdır sivası seven birisidir takım oynamıyor one yapsın erman gibibir zatınoynadığıtakım ne yapa bilir hakene yapsın yakım takım değilki[/QUOTE]
üstad hakemliğin kötü yanı puan kaybedersen hakemin suçu hakem yüzünden derler:D ceza sahasına yakın yerde faul yapan ve golu yersen hakemin suçu yok hakem gayet ii maç yönetti ciddi hatası yoktu. |
[QUOTE=negro34;671451]F.BAHÇE’nin Atatürk Olimpiyat Stadı’nda şeytanın bacağını kırarak İstanbul BŞB’yi ilk kez yendiği maçın sonucunun yanı sıra karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya’nın futbolcularla olan diyaloğu konuşuldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli takımın milli futbolcusu Gökhan Gönül ve Belediyesporlu futbolcuların saha içerisinde kötü sözler söylediğini iddia ederek üslubunu eleştirdikleri hakem Özkahya, “Ben kimseye küfür ya da hakaret etmedim. İspatlasınlar hakemliği bırakırım” diyerek kendini savundu.
Ne dediler? Sahada bir tek dövmediği kaldı HAKEM Halis Özkahya önceki günkü maçta hedefteki isimdi. Başta Gökhan Gönül olmak üzere birçok isim Özkahya’yı suçlarken, “Bir dövmediği kaldı” dediler. İşte Özkahya ile ilgili görüşler... Gökhan Gönül: Sanki ona ‘Bu sahanın patronu sensin, istediğini yapabilirsin’ demişler. Nasıl bir cesaret vermişlerse anlamadım. Bazı hitap şekilleri çok çirkindi. Aykut Kocaman: Oyuncular üzerinde otorite denen şey oyunculara hakarete varan davranışlarla olmaz. Otorite verilen kararların doğruluğuyla kurulur. Efe İnanç: Bize karşı hitap şekli çok çirkindi. Konuşma tarzı futbolcuları tahrik eder şekildeydi. Bir tek dayak yemediğimiz kaldı. Serhat Akyüz: “Bize karşı konuşması ve üslubu çok yanlıştı. Kendisine dikkat etsin.” İşte dediğim gibi bunlar sahaya maçı yönetmeye değil,çirkeflik nasıl yaparım nasıl tansiyonu yükseltir,nasıl ilgi odağı olurum düşüncesindeler.Bunların hepsi aynı al birini vur ötekine.Emek hırsızları arsızlar.[/QUOTE] millet okadar konuşsun ki adam avruda maç yönetmeye gidiyor.futbolcuya yüz ver görürsün o zmn :):) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:01. |