![]() |
KARDEŞLER ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA TUTUNABİLSİN..
ARKASI ZATEN ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ GELİR :lol: :lol: :lol: :lol: |
bu taraftar varken hersey olur ama biraz takviye lazim yabanci oyuncu ama siradan degil bazi takimlar yabanci futbolcu getiriyor oysaki bizim tr de onun gibi oynayan birsürü futbolcu var onun icin kaliteli tranferler lazim süperligde konumumuzda ilk sene ilk on ikinci senedede uefa icin mücadele ederiz insallah
|
arkadaslar takviye olduktan sonra bak nasıl ilk 5 deki yerimizi alıyoruz ama birazda taraftardan destek olmalıki tam olsun
|
Sivassporumuz süperligte insaallah cok basarili olacaktir. Buna güvenim sonsuzdur. Bu taraftar ile, neler yapilmazki
|
İlk sene bizim için çok ama çoook önemli..! :!:
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
yerinde transfer yapmak cok önemli oyuncu secimi insallah yönetim bu konuda cok titiz davranir
|
arkadaslar hic kimse kendini kandirmasin ne yabanci transfer yapacak parasi var sivassporun nede yerli kaliteli oyuncu alacak parasi var bence biz asagi yukari bu kadroyla devam edicez gibi geliyo bana insaallah ben yanilirim öyle olmayacagini bilen varsa lütfen yazsinda yüregimize su serpsin
|
[quote=sivaslihakan]arkadaslar hic kimse kendini kandirmasin ne yabanci transfer yapacak parasi var sivassporun nede yerli kaliteli oyuncu alacak parasi var bence biz asagi yukari bu kadroyla devam edicez gibi geliyo bana insaallah ben yanilirim öyle olmayacagini bilen varsa lütfen yazsinda yüregimize su serpsin[/quote]
abi iyi hosta bu takim sadece asansör takim olur baska birsey olmaz ben söyleyeyim kaliteli yerli futbolcu alinmasi lazim bence size burdan birkac futbolcu gönderebilirim maaliyetleri cok az |
Bence ilk sene çok önemli.İlk sene bu ligde tutunabilirsek ve isabetli transferler yaparsak bu oyuncuları sonraki senelerde büyük paralara satar(G.Antep G.Birliği gibi) ekonomik durumumuzuda düzeltiriz.Sonra SİVASSPOR 5. büyük olur.
|
B.B Ankara gibi akılcı transferler yapılmalı. Hem düşük maliyetli hem de kaliteli futbolcuları bünyelerinde barındırıyorlar. Sonra başkanımızın vadettiği gibi bir gün Chelsea Sivas'a gelecek. Buna inanın.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |